28/05/2019 ellen@dauby.be

Je keuken renoveren? Deze details zorgen voor de perfecte keuken!

Sta je op het punt om je keuken renoveren, maar wil je geen breekwerken uitvoeren? Door middel van deze details kan jij al zorgen voor perfectie!

25/02/2019 Stephanie Van Mechelen

Een nieuwe spatwand in je keuken? Kies voor bronzen en metalen tegels.

De Pure® @Tiles van Dauby zijn een unieke collectie van metalen tegels en kan je perfect gebruiken als spatwand in je keuken. Hier meer info.

12/07/2018 Stephanie Van Mechelen

Pure Tiles: design tegels zoals je ze nooit eerder zag.

Vind je authenticiteit belangrijk? Dan zijn Pure Tiles zeker iets voor jou. Deze ambachtelijke tegels geven je keuken of badkamer een unieke look!

12/07/2018 Stephanie Van Mechelen

Hoe de ambachtelijke tegels van Pure Tiles je interieur naar een hoger niveau tillen.

De Pure Tile tegels zijn een echte must have voor je huis. Ze zijn oogstrelend mooi en tegelijk erg eenvoudig proper te houden.

12/07/2018 Stephanie Van Mechelen

Laat je inspireren door onze Pure realisaties.

Een Pure interieur is altijd bijzonder sfeervol en stijlvol. In het brede gamma van accessoires vind je vast het juiste meubelbeslag voor jouw interieur.

11/07/2018 Stephanie Van Mechelen

Breng sfeer in huis met de juiste accessoires.

In je interieur wil je je persoonlijkheid tot uiting brengen. Ook accessoires en andere zogenaamde ‘details’ spelen daarbij een rol. Enkele tips.

11/07/2018 Stephanie Van Mechelen

Bronzen en metalen tegels geven je keuken een apart cachet.

Je zorgvuldig gekozen keukenkastjes en designtoestellen komen perfect tot hun recht als je kiest voor een prachtige spatwand van bronzen en metalen tegels.


Ontdek enkele van onze realisaties en ervaar hoe deur-, raam-, en meubelbeslag je interieur naar een hoger niveau lichten.

Ontdek onze realisaties
TOP