Stephanie Van Mechelen

Een nieuw jaar geeft altijd zin om te vernieuwen. Je wilt wellicht een upgrade geven aan je interieur, of vooruitkijken en plannen maken.

Voor al deze ambitieuze en creatieve zielen creëert Dauby jaarlijks een gratis stijlgids. Die ontstaat vanuit jarenlange eigen ervaring, in combinatie met de expertise van interieurdesigners en trendwatchers. 

In onze stijlgids vind je de laatste woontrends, de nieuwste trendkleuren en de hipste interieurtrends van het moment.

Nog aan het twijfelen welk deur-en raambeslag bij je nieuwe interieur past? Of ben je gewoon benieuwd naar de laatste hype die het komende jaar nog veel zal terugkomen? Dan is deze stijlgids zeker iets voor jou! 

Wat je mag verwachten? Een gids met de nieuwste trends, boordevol inspiratie voor het komende jaar. Ideaal om in te bladeren en te genieten van de sfeervolle foto’s van de producten van Dauby!

Bekijk hem hier

Woon- en interieurtrends

Er zijn heel wat belangrijke veranderingen op til wat woontrends betreft. We zeggen vaarwel aan de ‘traditionele’ manier van inrichten. Er zijn namelijk andere facetten van wonen (soms heel onverwachte!) die belangrijker worden.

Wat de interieurtrends betreft zien we een zekere continuïteit. Zo blijven vertrouwde stijlen die ons meer rust en stabiliteit geven aanwezig. Daar hoort ook een pragmatische aanpak bij, zeker nu onze woon- en werksituaties aan het veranderen zijn. Interieurs reflecteren onze manier van leven nu meer dan ooit. Een huis moet een echte thuis zijn waarbij alle details kloppen. Daarnaast zijn er natuurlijk ook de nieuwste trendkleuren! Die bouwen deels verder op de natuurlijke en organische trend van de laatste jaren. Maar daarnaast zullen ze ook hun eigen invloed hebben op de interieurs van 2022.


Dit bericht werd vertaald met de steun van Flanders investment & trade
TOP