Het deur-, raam en meubelbeslag van Dauby is om verschillende redenen uniek. Hieronder vind je alle elementen die mee zorgen voor tijdloze kwaliteit! Bekijk de video’s en doe meteen inspiratie op voor jouw interieur.

100% Belgisch design

Dauby, dat is: creatief, innovatief en puur Belgisch! Onze designs gaan terug op Belgische klassiekers als de spoorwegkruk, de Chemin de Fer of de Cubexgreep. Maar altijd met dat extra Dauby-cachet.

Lees meer

Pure Tiles

Het is niet omdat tegels gemakkelijk schoon te maken zijn, dat ze er saai moeten uitzien! De Pure Tiles® zijn ambachtelijke tegels die van een simpele wandtegel een meesterwerk maken. Laat je verbazen door deze unieke tegels!

Lees meer

Living finish

Alle producten van Dauby worden mooier met de jaren. Hoe dat komt? Ze leven en gaan patineren naargelang het gebruik en de leeftijd. Dankzij die living finish worden de kleurschakeringen alleen maar mooier na veelvuldig gebruik.

Lees meer

Handgemaakt

Het beslag van Dauby wordt gecreëerd met een ambachtelijk gietproces in zandmallen. Daarna worden de producten met de hand afgewerkt. Net daarom is het resultaat altijd weer uniek!

Lees meer

Materialen

We gebruiken de beste en meest duurzame materialen om ons beslag te vervaardigen. Eeuwenoude metalen in zandmallen gegoten en met de hand afgewerkt.

Lees meer

Tijdloze klasse

Kies je voor hypermodern of eerder een klassiek landelijk interieur? Het beslag van Dauby past overal en levert een tijdloos cachet.

Lees meer

Trendsetter

Breaking the mold is waar we bij Dauby voor staan. Dat doen we niet bij het zandgieten van ons beslag, maar wel bij het uitdenken van nieuwe, unieke concepten die trends maken in plaats van volgen.

Lees meer

Alle stijlen

Perfectie zit ‘m in de details. Of je nu gaat voor een tijdloze uitstraling of robuuste industriële look, Dauby kan alle stijlen aan!

Lees meer

Accessoires

Het stylen van je woning hangt allemaal af van de accessoires. Die komen als laatste, maar zorgen toch voor de algemene uitstraling. Dauby zorgt er voor dat je de puntjes op de i kan zetten, exact zoals jij het wilt.

Lees meer

Topdesign

Dauby biedt unieke stukken aan, bedacht door internationale topdesigners. Op die manier verlenen we jouw woning die exclusieve, authentieke sfeer.

Lees meer

Modellen met geschiedenis

Bij Dauby vinden we populaire designtoppers opnieuw uit. Van de Oriënt Express tot 100% Belgische ontwerpen: we kennen onze klassiekers en geven er die unieke Dauby-touch aan.

Lees meer

Trek de lijn door

Maak van je interieur één vloeiend geheel met het raam-, deur- of meubelbeslag van Dauby. Binnen alle denkbare stijlen zorgen wij voor harmonie.

Lees meer

"It doesn't matter if things are old or new, as long as they have a soul..." Pieter Porters.

Bekijk enkele van onze projecten

Dit bericht werd vertaald met de steun van Flanders investment & trade
TOP