Ontdek de verschillende stijlmogelijkheden in deur-, raam- en meubelbeslag en de unieke interieurtrends van 2024 volgens Dauby.
 
Heb je een vraag voor ons? Laat ons iets weten, dan helpen we je zo snel mogelijk verder.

Goed nieuws: onze nagelnieuwe stijlgids voor 2024 is beschikbaar!

Als trendsetter in de markt komen we bij Dauby regelmatig naar buiten met unieke ontwerpen die zowel in rustieke, als in moderne interieurs passen. Of je nu op zoek bent naar een elegante vervollediging van jouw woonst of zaak of deze net wat stoerder wil aankleden met robuuste elementen, in ons aanbod aan exclusief deur-, raam- en meubelbeslag vind je ongetwijfeld wat je zoekt! Bij Dauby garanderen we bovendien vakwerk dankzij natuurlijke materialen en een eeuwenoud productieproces in zandmallen. Uniek en kwalitatief, voor in elk interieur. 

Een gratis stijlgids met alle interieurtrends voor 2024

Om je wegwijs te maken in de verschillende mogelijkheden die ons interieurbeslag biedt, hebben we een stijlgids uitgebracht met tal van voorbeelden. Daarin vind je al ons meubel-, deur- en raambeslag terug. 

Maar dat is nog niet alles! Je vindt in dit unieke exemplaar ook de niet te missen trends voor 2024 terug. Klaar om jouw woning of zaak in een nieuw jasje te steken? Laat je inspireren!


Dit bericht werd vertaald met de steun van Flanders investment & trade
TOP