Wanneer je op het punt staat om je woning (opnieuw) in te richten, moet je heel wat keuzes maken wat betreft de look and feel van je interieur en woonstijl. Zo zal je niet alleen over nieuw meubilair dienen na te denken, ook de keuze van je deurbeslag draagt bij tot de stijl van je woning.

Het is namelijk dé manier om aan je gasten te tonen dat je zelfs tot in de kleinste details aan de vormgeving van je interieur hebt gedacht.

Om de verschillende elementen van jouw woning naadloos op elkaar af te stemmen, biedt Dauby een uitgebreid assortiment aan deurbeslag dat bij de meest uiteenlopende woonstijlen past.

Hieronder een kort overzicht van woonstijlen waarin je ons deurbeslag terugvindt:

  • Eclectisch
  • Industrieel
  • Landelijk
  • Modern
  • Strak landelijk
  • Tijdloos

1. Eclectische stijl

Combineer je graag de beste stijlelementen uit verschillende stijlperiodes? Dan is de eclectische woonstijl helemaal jouw ding.

Eclectische interieurs zijn gedurfd door de aanwezigheid van verschillende materialen, kleuren en structuren, en in dat plaatje past het deurbeslag van Dauby helemaal!

Door het unieke gietproces in zandmallen, krijgen onze deurgrepen, -knoppen en handvatten een korrelig oppervlak. Ideaal dus wanneer je verschillende structuren wenst aan te brengen in je woning!

Daarnaast is ons deurbeslag in tal van materialen verkrijgbaar, waardoor je ongetwijfeld één of meerdere afwerkingen zal vinden die perfect bij jouw interieur passen.

2. Industriële stijl

Metalen kasten, houten combinaties met zwart, betonnen elementen, robuuste meubels en een soms wat ‘onafgewerkt’ effect: het zijn allemaal kenmerken van een industrieel interieur.

Toch moet je opletten dat je niet meteen een te koele of te strakke sfeer uitstraalt door al deze elementen aan je woning toe te voegen. Ga eerder voor een zorgvuldig evenwicht en combineer een ijzeren frame met glas, hout of composiet.

Ook de keuze van het deurbeslag heeft een aanzienlijke invloed op de uitstraling van je industriële interieur. Wil je een robuuste uitstraling geven aan je interieur, maar tegelijkertijd de warmte behouden in je woning? Kies dan voor deurbeslag in verouderd ijzer, zwart of Ruw Brons.

Ga bovendien steeds voor één kleurenpalet dat je in het gehele interieur verwerkt. De combinatie van meerdere paletten creëert al snel een eclectische stijl.

3. Landelijke stijl

Een lekker ontspannen sfeer na een drukke werkdag? Met een landelijk interieur vergeet je op slag je zorgen en breng je rust in huis. Het retro deurbeslag van Dauby is de perfecte finishing touch voor jouw woning. Bronzen of gietijzeren deurklinken zorgen gegarandeerd voor de rustieke look waarnaar je verlangt!

Klant: ABC Projects

Het vleugje charme en romantiek dat voortvloeit uit het landelijke deurbeslag van Dauby, geeft je woning meteen ook een authentieke uitstraling. Dergelijk design doet je bezoekers bovendien vermoeden dat je woning al een lange geschiedenis met zich meedraagt.

Het retro-assortiment is kwaliteitsvol en stijlvol, en tegelijk eenvoudig in onderhoud. Jarenlang plezier verzekerd met jouw landelijke deurknoppen!

4. Moderne stijl

Een subtiele deurknop die jouw deur net dat tikkeltje extra geeft?

Met de moderne deurknoppen van Dauby, gemaakt uit duurzaam en strak ogend materiaal, tover je jouw interieur in een handomdraai om in een moderne en stijlvolle woning.

Een gestroomlijnd design, of liever een opvallend modern beslag? In het aanbod van Dauby vind je modern deurbeslag in alle vormen, materialen en kleuren. Voor ieder wat wils!

5. Strak landelijke stijl

Spreken zowel de moderne als de landelijke stijl je enorm aan? Neem dan de gulden middenweg met strak landelijk deurbeslag.

De combinatie van een strak en stijlvol design met retro-elementen, maakt van jouw interieur een mooi samenhangend en trendy geheel.

6. Tijdloze stijl

Wil je een interieur dat jaren meegaat zonder zijn glans te verliezen en waarop de tijd geen vat lijkt te hebben? Kies dan voor het tijdloos deurbeslag van Dauby in brons.

Dit stijlvolle metaal past bij eender welk interieur en is een perfecte match met donkere meubels en lichte muren!


Dit bericht werd vertaald met de steun van Flanders investment & trade
TOP