Stephanie Van Mechelen

Echt een fan van retro, of bent u absoluut te vinden voor design? Wel, het meubelbeslag van Dauby vindt u terug in werkelijk alle stijlen! Ons retro meubelbeslag is perfect geschikt voor meubels in landelijke of cottage stijl. Maar ook de meer moderner gezinden kunnen hun hartje ophalen met ons strak meubelbeslag!

Retro meubelbeslag: authenticiteit zit in de details!

Wilt u uw landelijke interieur echt tot in de fijnste details afwerken? Dan is het retro meubelbeslag van Dauby dé gelegenheid bij uitstek om uw meubels de afwerking te schenken die ze verdienen. U zal er van versteld staan wat een simpele deurknop al kan doen…

Ons retro meubelbeslag wordt op speciale en gespecialiseerde wijze behandeld. We gebruiken technieken die al eeuwenoud zijn om zo die unieke, authentieke look aan onze producten mee te geven. En dit doen we zonder kwaliteit en duurzaamheid uit het oog te verliezen, want oud wilt niet per se ‘versleten’ zeggen!

In onze retro meubelbeslag collectie is een brede waaier aan beslag terug te vinden: scharnieren en deurkrukken, maar ook handvaten en ornamenten. Al deze producten zijn in een verschillende uitvoeringen beschikbaar: zilver, messing, brons, gietijzeren zwart, etc. Op die manier bent u steeds zeker van een uniek én authentiek product!

Strak design meubelbeslag: strakke lijnen en een minutieuze afwerking

Dauby levert strakke vormen vervaardigt uit warme legeringen, zoals o.a. het wit brons.

Zo werd dit meubelgreepje bijvoorbeeld opnieuw opgediept uit de kelder… Iedereen heeft wel een kastje van zijn ouders of grootouders voor ogen waar dit greepje op voorkomt, maar dan wel in een verchroomde uitvoering. Dit model werd eind de jaren twintig ontworpen door architect L.H De Koninck voor gebruik op de eerste moderne ’Cubex’-keukens.

Vanaf 1932 werd deze greep industrieel geproduceerd en verspreid. De fabricage van dit model is volledig stopgezet, maar PURE heeft de greep een nieuw leven gegeven! Zoals bij elk Dauby-stuk geeft de typische afwerking je meubels meteen een modernere en stijlvolle toets. Het Dauby design meubelbeslag is exact hetgene wat u zoekt wanneer u uw interieur een moderne en strakke finishing touch wilt geven!

This message was translated with the support of Flanders investment & trade
TOP