Stephanie Van Mechelen

Trends komen en trends gaan. Maar als je je interieur inricht, wil je liever niet dat alles er een jaar later al hopeloos gedateerd uitziet. Kies je voor een stijlvol en tijdloos interieur, dan loop je dat risico niet. Met authentiek meubelbeslag maak je het verschil en geef je jouw tijdloos interieur een persoonlijke touch.

Je interieur inrichten met oog voor detail

Elk jaar nieuwe meubels in je huis om helemaal mee te zijn met de nieuwste trends? Dat is gekkenwerk. Veel verstandiger is het om goed na te denken over de inrichting van je interieur en te kiezen voor authentieke en kwalitatieve materialen. Zo creëer je een interieur met een tijdloze look waar jij en je huisgenoten jarenlang plezier aan zullen beleven.

Maar kun je in een tijdloos interieur wel je persoonlijkheid leggen? Zeker, het geheim zit hem in de details. Kies dus niet alleen je meubelen met veel zorg, maar ook je meubelbeslag.

De klasse van zandgegoten meubelbeslag

patina deurbeslag Dauby

Bij Dauby vind je heel wat tijdloos meubelbeslag in de collectie Pure. Al onze meubelknoppen, handgrepen, schuifkommen, … zijn vervaardigd met veel precisie en liefde voor het vak.

Ons authentiek meubelbeslag wordt gegoten in zandmallen, waarna het volledig met de hand wordt afgewerkt. Dat geeft elk stuk een uniek karakter. Wist je trouwens dat de meeste van de materialen die we gebruiken door het gebruik na verloop van jaren meer kleurschakeringen krijgen? Dat patina maakt hen nóg mooier. Hoe ouder, hoe waardevoller de stukken eruit gaan zien.

Kies voor een tijdloos interieur met Dauby-meubelbeslag

Benieuwd naar ons aanbod aan authentiek meubelbeslag om je interieur tot in de puntjes mee af te werken? Neem dan een kijkje in onze catalogus of kom eens lang in onze showroom in Wommelgem, bij Antwerpen.


Dit bericht werd vertaald met de steun van Flanders investment & trade
TOP