Stephanie Van Mechelen

Niets zo moeilijk als het samenstellen van je interieur. Wat past er wel goed samen en wat niet? Gaat die nieuwe zetel wel bij je tv-meubel passen? Gaat die kast wel bij de kleur van je muren passen? Lastige vragen, waar veelal geen eenduidig antwoord op bestaat. Deurbeslag en RaambeslagSoms kan een gewaagde combinatie heel goed uitpakken, soms kan dat tegenvallen. Maar hoe dan ook is het belangrijk om bepaalde elementen door te trekken in heel je interieur, en om oog te hebben voor de details.

Deurbeslag Dauby

Elementen doortrekken in je interieur

Heel belangrijk in je interieur is het doortrekken van bepaalde elementen. Door een bepaalde stijl of typerende kenmerken steeds te laten terugkomen, creƫer je een consistent interieur. Doordat bepaalde elementen steeds terugkomen, kan je daarnaast naar hartenlust experimenteren met allerlei gewaagde combinaties.

Raam- en deurbeslag op elkaar afstemmen

Het is dus belangrijk om een bepaalde lijn door te trekken in je interieur. Een van de manieren waarop je dat kan doen, is met je raam- en deurbeslag. Wie verschillende ramen en deuren combineert in huis, krijgt al gauw een allegaartje aan verschillende soorten beslag, die niet goed bij elkaar passen. Door deur- en raambeslag in een bepaalde stijl te kiezen, trek je een duidelijke lijn door in je woning. Een ogenschijnlijk onbelangrijk detail kan op die manier plots heel belangrijk worden in je interieur, en de uitstraling ervan mee bepalen!

Verschillende soorten raam- en deurbeslag bij Dauby

Bij Dauby vind je verschillende soorten raam- en deurbeslag, waarmee je een duidelijk statement maakt in je woning. Je hebt de keuze uit een retro collectie en een design collectie , afhankelijk van de stijl van je woning. Ons raam- en deurbeslag kenmerkt zich door de hoge kwaliteit en oog voor detail. Daarnaast is het mogelijk om van elke deurklink een raamklink te maken. Hierdoor wordt het afstemmen van uw raam en deurbeslag een stuk gemakkelijker.

Daarnaast staan uitstraling, duurzaamheid en onderhoudsgemak bij ons centraal. Bovendien werken wij uitsluitend met natuurlijke materialen zoals brons, wit brons, britannium en gietijzer. Al onze producten worden op authentieke wijze en volgens een eeuwenoude techniek gegoten in zandmallen en vervolgens met de hand verder afgewerkt.


Dit bericht werd vertaald met de steun van Flanders investment & trade
TOP