Stephanie Van Mechelen

Uiteraard wil je dat het in je eigen woning aangenaam toeven is. Een huis moet een ware thuis zijn, waar je volledig jezelf kunt zijn. Het is dan ook vanzelfsprekend dat je in je interieur je persoonlijkheid tot uiting wil brengen. En dat doe je niet alleen door de indeling, de keuze van de meubels en de kleuren van je muren, maar ook door accessoires en andere zogenaamde ‘details’. Enkele tips om de juiste sfeer in huis te brengen.

Sfeer in huis: het zit ‘m in de kleine dingen

Een lome zondagochtend, een romantisch diner met je partner of een avondje met vrienden? Je beleeft het des te intenser in een sfeervol interieur. Daarbij let je maar beter op alle details. Je zult zelf al ondervonden hebben dat fraai vormgegeven accessoires, intrigerende materialen en aantrekkelijke geuren voor een wereld van verschil zorgen. Door slimme keuzes te maken kun je de sfeer in huis naar een hoger niveau tillen.

Een waaier aan mogelijkheden

keukenbeslag Dauby

Hou je van retro of ben je een liefhebber van design? Met Dauby kun je de stijl van jouw interieur doortrekken tot in de kleinste details. Ons motto? Details zorgen voor perfectie, maar perfectie is geen detail!

  • Het deur- en meubelbeslag uit onze Pure®-collectie is geïnspireerd op de creaties van het Bauhaus en geeft je woning een authentieke feel. Ook het hang- en sluitwerk van de collecties CDF, Giara® of Fama past perfect in een retro-interieur. Zoek je een meer hedendaagse look? We hebben heel wat eigentijdse deurklinken van heuse topdesigners in ons assortiment.
  • Stijlvolle badkamer- en keukenaccessoires zorgen ervoor dat baden en koken meer wordt dan ‘zomaar’ een dagelijks ritueel. Geïnteresseerd? Bekijk zeker ons assortiment Pure® Plus-producten.
  • Met wandtegels kun je origineel uit de hoek komen. Wat dacht je van luxueuze tegels in metaal? Onze Pure® Tiles zijn verkrijgbaar in Verouderd IJzer, Wit Brons, Ruw Brons, Mat Wit Brons en Ruw Metaal. Op zoek naar een uniek effect? Combineer dan de verschillende materialen in een mozaïek.
  • Voor de keuze van de juiste gordijnen ga je waarschijnlijk niet over één nacht ijs, maar heb je ook al nagedacht over de afwerking? Met de gordijnstangen, -ringen en –houders van Pure® Curtains maak je het verschil!
  • Ten slotte is ook een aangename geur bepalend voor de sfeer in je woning. Met het juiste huisparfum kun je de ‘mood’ naar je hand zetten. Ontdek de verschillende geuren van ons Pure® Fragrance-gamma.

Foto’s: Martensen / François Hannes


Dit bericht werd vertaald met de steun van Flanders investment & trade
TOP