Safety first! Beste bezoeker, U bent van harte welkom in onze toonzaal! Momenteel werken wij uitsluitend op afspraak. Je kan ons bereiken via +32 3 354 16 86 of info@dauby.be

Draag aub een mondmasker en ontsmet uw handen met de gel die aan de inkom staat. Wij kijken er naar uit jullie opnieuw te kunnen ontvangen!

ellen@dauby.be

Wie ‘tegels’ zegt, denkt waarschijnlijk meteen aan de grote granieten tegels van de keuken, aan die roze exemplaartjes van in de badkamer bij de bomma, of aan die wit-blauwe tegels uit Portugal.

Hoewel deze allemaal fijn zijn in hun eigenheid, is er ook een soort tegel die origineel én vernieuwend is tegelijk, één die je meteen in huis wil halen.

Maak kennis met de bronzen en metalen tegels uit de Pure® Tiles-collectie van Dauby en ontdek een waaier aan mogelijkheden om jouw interieur er uit te doen springen!

Druk je eigen stempel in je interieur

Met Pure® Tiles ontwikkelde Dauby een heel gamma aan bronzen en metalen tegels voor verschillende toepassingen en verschillende ruimtes. Wat dacht je van metalen tegels als spatwand achter het fornuis, of als echte eyecatcher in je professionele ruimte? Zelfs een metalen of bronzen tegelwand in je douche is mogelijk indien je de tegels met voegsel plaatst.

De mogelijkheden en combinaties zijn eindeloos:

Bronzen tegels in douche van Dauby
Pure® Tiles: tegels in ruw brons – foto door Nick Cannaerts, verschenen in Home Sweet Home®

Door onze jarenlange expertise ben je er bovendien zeker van dat je met onze tegels kwaliteitsproducten in huis neemt.

Dauby werkt namelijk enkel met natuurlijke materialen zoals Wit Brons, Mat Wit Brons, Ruw Brons, Ruw Brons Gepolijst, Verouderd IJzer en Ruw Metaal. Stuk voor stuk echte, tijdloze materialen.

Deze worden zoals altijd op authentieke wijze vervaardigd, gegoten in zandmallen en met de hand verder afgewerkt. Zo krijg je unieke stukken met een luxueuze uitstraling: pure klasse en ambacht!

Laat je creativiteit de vrije loop

Door zijn veelzijdige karakter zijn de Pure® Tiles perfect te integreren in jouw interieur, welke stijl deze ook heeft. De metalen en bronzen tegels kan je in verschillende motieven of patronen gebruiken, in dezelfde kleur of juist door elkaar.

Wat dacht je van een dambordpatroon of een diagonaal verband voor extra ruimtelijkheid? Kies je voor bepaalde accenten of net één accent in een contrastkleur? Plaats je je tegels met of zonder voeg? Aan jou de keuze!

Tegelmix - Project Graaf Der Horst
Zott – Wöss & Aichinger : Foto ; Eckhart Matthäus

De Pure® Tiles zijn bovendien duurzaam, wat naadloos aansluit bij één van de interieurtrends voor 2020. Geen voorbijgaande trend of bevlieging dus, maar iets waar je nog jaren plezier aan zal beleven!

Behoud de uitstraling van je metalen en bronzen tegels

Zoals alle Pure® materialen, hebben ook de Pure® Tiles een living finish. Dit wil zeggen dat het materiaal gaat patineren, daar waar het het meest wordt gebruikt.

Daarnaast is het onderhoud van deze metalen en bronzen tegels zeer eenvoudig. Zo volstaat het de tegels regelmatig te reinigen met een zachte, vochtige doek en wat azijn. Let wel: verwijder deze vlekken meteen. Hardnekkige vlekken kan je onmiddellijk verwijderen met aceton

Op zoek naar meer informatie over de plaatsing en het onderhoud van de Pure® Tiles-collectie? Bekijk dan onze technische fiche!

Zwarte tegels in verouderd ijzer
Tegels Zwart / Verouderd Ijzer – Project Keukenhuys de Tweede Kamer

Voor meer inspiratie rond het gebruik van metalen en/of bronzen tegels in jouw interieur, kan je steeds een kijkje nemen in onze online catalogus. Laat je creatieve geest de vrije loop!

This message was translated with the support of Flanders investment & trade
TOP