Safety first! Beste bezoeker, U bent van harte welkom in onze toonzaal! Momenteel werken wij uitsluitend op afspraak. Je kan ons bereiken via +32 3 354 16 86 of info@dauby.be

Draag aub een mondmasker en ontsmet uw handen met de gel die aan de inkom staat. Wij kijken er naar uit jullie opnieuw te kunnen ontvangen!

ellen@dauby.be

Industriële interieurs zijn hot! Ook deze herfst en winter kan je heerlijk cocoonen in een interieur dat zowel strak als gezellig oogt, iets wat niet vele deco-stijlen gegeven is.

Door simpelweg zwarte deurklinken, zwart meubelbeslag en vintage accenten aan je woning toe te voegen, creëer je al meteen een stoere, maar warme look.

Stoer én zacht

Industriële interieurs mogen dan al even aan een opmars bezig zijn, it’s here to stay.

De aanwezigheid van stoere elementen en een functioneel design is dan ook een onoverwonnen combinatie die in het verleden al vele harten wist te veroveren.

Ook dit seizoen zien we dat mensen teruggrijpen naar authenticiteit en dit door een industrieel, strak interieur te combineren met natuurlijke materialen in deur- en meubelbeslag.

Om daar een warm, huiselijke gevoel aan toe te voegen kan je perfect aan de slag met vintage accenten.

PML 700 van Dauby in verouderd ijzer

Industriële materialen en kleuren

Dé trendkleuren voor een industrieel interieur zijn aardse kleuren, wit en zwarttinten.

Zwarte deurklinken en meubelbeslag in het zwart zullen steeds strak, stevig, maar klassevol ogen.
Wil je je industrieel interieur ook een zachte uitstraling geven? Combineer deze dan met vintage accenten.

Uitgelezen materialen om de vintage trend toe te passen zijn metaalkleuren en kopertinten:

  • Ruw Brons is een unieke uitvoering uit de Pure-collectie die op een speciale manier getrommeld wordt. De warme, koperachtige tint komt zo heel mooi tot uiting door de ruwe, ongepolijste look. Ze combineert prachtig met andere ruwere materialen en echte trendkleuren als poederroze, mosgroen of mosterdgeel. Ruw Brons is de meest pure vorm van brons en een echte eye-catcher voor je industrieel interieur.
  • Ruw Metaal zal je interieur meteen een stoere en industriële allure geven. Deze betonachtige look en uitvoering combineert mooi met natuursteen, ruwe onafgewerkte balken of andere, typisch industriële elementen.

Marmeren keuken met Dauby deurbeslag in Ruw Brons - Lommers Meubelen

Industrieel design voor je deur- en meubelbeslag

Het perfecte deurbeslag voor een industrieel interieur is bij voorkeur strak, sober en robuust. Bij de Pure-collectie zit je dan ook goed! Deur- en meubelbeslag uit de Pure-collectie werd geïnspireerd door de Bauhaus-beweging om diens functionaliteit en staat voor een strakke vormgeving met natuurlijke materialen, gegoten volgens de authentieke gietprocedure.

Productie deurklinken Dauby

Ideale modellen hier zijn dan ook de Bauhaus-modellen ph1920, ph1928, ph1930 en ph 1925+. Uitpakken doe je met het nieuwste model ph2017 van de hand van Belgisch designer Tom Lenaerts, welke strak en fijn oogt tegelijk.

De PHXL is dan weer een extra grote greep die een extra stoere touch aan je deurbeslag zal geven. Al deze grepen zijn zowel in het zwart (VO), in Ruw Metaal, alsook in andere materialen te verkrijgen.

Ben je op zoek naar industrieel meubelbeslag, dan vind je ook heel wat robuuste grepen en knoppen in de Pure-collectie:

Voor wie van eenvoud en soberheid houdt zijn de eenvoudige grepen PMQ en knopjes PQ dan weer ideaal. Ook deze kunnen allemaal in zwart (VO) en Ruw Metaal.

MEUBELGREEP PMQ384 RM DAUBY PURE

Aandacht voor industriële accessoires

Vergeet bij een industriële styling ook de accessoires niet! De Pure tiles-collectie kan hier voor een ferm en verrassend effect zorgen. Deze metalen tegels kunnen als spatwand in de keuken of in je kookeiland geïntegreerd worden in verschillende metalen in vierkante uitvoering. Of wat dacht je van een metalen douchewand in je badkamer? Super stoer, origineel en compleet in lijn met die huiselijke vintage-look.

PURE TILES RB - DIRK COUSAERT
PURE TILES RB – DIRK COUSAERT

Ook je andere accessoires in keuken of badkamer hoeven niet onder te doen. De Pure Plus Q heeft een volledige vierkante collectie die mooi bijdraagt tot een industrieel interieur. De collectie bestaat uit accessoires zoals keukenstangen en toiletrolhouders, allemaal te verkrijgen in de gewenste materialen. Strak, stijlvol en kers op de taart!

Laat je inspireren door onze online catalogus op www.dauby.be en creëer zelf ook een industrieel interieur met zwarte deurklinken en vintage accenten!

This message was translated with the support of Flanders investment & trade
TOP