07/11/2018 ellen@dauby.be

Beslag van Dauby vormt finishing touch op project van ‘Atelier op Zolder’ en ‘Van der Padt Architecten’

Enige tijd geleden, won ‘Van der Padt & Partners Architecten’ een ontwerpwedstrijd voor de inrichting van een villa in Rotterdam. Samen met ‘Atelier op Zolder’ kregen zij de kans om hun ontwerp in uitvoering te brengen. Voor het raam- en deurbeslag van de woning, deden zij beroep op de originele, speelse Pure®-vlinderlijn van Dauby. Voor de …

23/10/2018 ellen@dauby.be

Nieuw meubel- en deurbeslag in je woning? Ontdek de voordelen van handgrepen.

Al jaren dezelfde meubels en deuren in je woning? Wordt het tijd voor iets nieuws? Ga dan voor handgrepen in plaats van deurknoppen en ontdek de voordelen!

16/07/2018 Stephanie Van Mechelen

Meubel- en deurbeslag voor een vleugje avant-garde in je interieur

Het interbellum was een gouden tijdperk op het gebied van design. Vooral het Duitse Bauhaus maakte furore met vooruitstrevende, minimalistische ontwerpen. Ken je ons avant-garde meubel- en deurbeslag al? Geïnspireerd op Bauhaus en beslist het ontdekken waard!

16/07/2018 Stephanie Van Mechelen

Onze collectie in volle glorie ontdekken? Bezoek onze kijkwoning!

Huis Parein, Dauby’s charmante kijkwoning in Antwerpen, is volledig ingericht met ons ambachtelijk meubel-, raam- en deurbeslag. Een bezoekje waard? Laat ons alvast een tipje van de sluier lichten …

16/07/2018 Stephanie Van Mechelen

Nieuwe collectie – Fama Artwork

De Fama Artwork collectie, is een maatwerk collectie die je volledig zelf kan samenstellen. Artwork staat voor de perfecte mix tussen technologische kennis en ambachtelijk handwerk waarin de drie criteria van een kunstwerk in verweven zijn.

15/07/2018 Stephanie Van Mechelen

Retro of modern badkamerbeslag: werk uw badkamer af tot in de puntjes!

Of u nu op zoek bent naar een retro of moderne look, bij Dauby vindt u het geschikte badkamerbeslag om uw badkamer tot in de puntjes af te werken!

15/07/2018 Stephanie Van Mechelen

Nieuw meubelbeslag Pure

Dauby heeft het Pure gamma verder uitgebreid met leuke meubelknopjes en een handige voordeurgreep.

15/07/2018 Stephanie Van Mechelen

Giara gamma: bronzen deurklinken met de hand afgewerkt.

Het Giara gamma, te verkrijgen bij Dauby, biedt een uitgebreid assortiment op ambachtelijke wijze geproduceerde bronzen deurklinken. Ontdek ze hier!

15/07/2018 Stephanie Van Mechelen

Pure-gamma: strakke modellen met zuivere vormen.

Het Pure-gamma van Dauby bevat raam-, deur- en meubelbeslag met een puur design. De Pure collectie kenmerkt zich door strakke modellen met zuivere vormen.


Ontdek enkele van onze realisaties en ervaar hoe deur-, raam-, en meubelbeslag je interieur naar een hoger niveau lichten.

Ontdek onze realisaties
TOP