28/08/2019 ellen@dauby.be

Werk je badkamer af tot in de kleinste details met de juiste badkameraccessoires

De tijd dat badkamers puur functioneel waren, liggen al lang achter ons. Hier vind je de juiste badkameraccessoires voor jouw badkamer terug!

28/05/2019 ellen@dauby.be

Je keuken renoveren? Deze details zorgen voor de perfecte keuken!

Sta je op het punt om je keuken renoveren, maar wil je geen breekwerken uitvoeren? Door middel van deze details kan jij al zorgen voor perfectie!

17/01/2019 ellen@dauby.be

Ga voor een industriële badkamer met de badkameraccessoires van Dauby

Droom je van een industriële badkamer met bijpassende badkameraccessoires? Ontdek hoe je de Pure® Plus-lijn van Dauby het beste in je badkamer integreert!

23/10/2018 ellen@dauby.be

Nieuw meubel- en deurbeslag in je woning? Ontdek de voordelen van handgrepen.

Al jaren dezelfde meubels en deuren in je woning? Wordt het tijd voor iets nieuws? Ga dan voor handgrepen in plaats van deurknoppen en ontdek de voordelen!

04/10/2018 ellen@dauby.be

Pure® Plus breidt uit met Pure® Plus Q-lijn: strak, robuust en luxueus

Met Pure® Plus Q geniet je van dezelfde ambachtelijke vervaardiging als de Pure® Plus-producten, maar komen de accentuatie en de aanwezigheid van strakke lijnen en vormgevingen meer tot zijn recht.

12/07/2018 Stephanie Van Mechelen

Kies voor een gezellige badkamer met landelijk badkamerbeslag.

Droom je van een gezellige badkamer? Vergeet dan geen landelijk badkamerbeslag toe te voegen. Ontdek er hier alles over!

12/07/2018 Stephanie Van Mechelen

Laat je inspireren door onze Pure realisaties.

Een Pure interieur is altijd bijzonder sfeervol en stijlvol. In het brede gamma van accessoires vind je vast het juiste meubelbeslag voor jouw interieur.

12/07/2018 Stephanie Van Mechelen

Living Finish

De natuurlijke materialen waarmee Dauby werkt, hebben de eigenschap te patineren. Door het beslag te gebruiken (of net niet) zullen de kleurschakeringen intenser worden. Deze living finish geeft je product een prachtige authentieke uitstraling. Een materiaal dat leeft!

11/07/2018 Stephanie Van Mechelen

Breng sfeer in huis met de juiste accessoires.

In je interieur wil je je persoonlijkheid tot uiting brengen. Ook accessoires en andere zogenaamde ‘details’ spelen daarbij een rol. Enkele tips.


Ontdek enkele van onze realisaties en ervaar hoe deur-, raam-, en meubelbeslag je interieur naar een hoger niveau lichten.

Ontdek onze realisaties
TOP