Stephanie Van Mechelen

Een nieuw jaar geeft altijd zin om te vernieuwen, een upgrade te geven aan je interieur of vooruit te kijken en plannen te maken. Voor al deze ambitieuze creatievelingen creëert Dauby jaarlijks een gratis stijlgids.

Hierin vind je de laatste woontrends, de nieuwste trendkleuren en de hipste interieurontwikkelingen voor 2024.

Deze musthave ontstaat telkens vanuit onze jarenlange ervaring en kennis van zaken, gecombineerd met de expertise van interieurdesigners en trendwatchers.

Breaking the mold is waar we bij Dauby voor staan. Dat doen we niet bij het zandgieten van ons beslag, maar wel bij het uitdenken van nieuwe, unieke concepten die trends maken in plaats van volgen.

Wat je mag verwachten? Een gids met de nieuwste trends, boordevol inspiratie voor het komende jaar. Ideaal om in te bladeren en te genieten van de sfeervolle foto’s van de producten van Dauby!

2024: thuis in elke stijl

Waar vroeger de ene woontrend de andere afloste aan een razend tempo, zien we nu geleidelijk aan een shift en vraag naar een meer duurzame manier van interieurvormgeving. Mensen willen graag vernieuwen, maar hebben tegelijk graag een interieur dat nog enkele seizoenen en zelfs jaren meegaat. Op een rustige basis kan je immers makkelijk variëren, afhankelijk van je bui, de laatste trends of veranderende situaties zoals thuiswerken.

De grote stijlen an sich blijven, maar worden minder uitgesproken. Een mooie ton sur ton in combinatie met een robuuste greep? Een strak interieur met een landelijk knopje? Elementen worden gecombineerd en de strakke hokjes laten we achter ons.

We zien dus meer en meer dat met accessoires het verschil wordt gemaakt. Een strak design, maar dan met warme materialen.

Klaar voor tonnen interieurinspiratie?

Bekijk de stijlgids 2024

Dit bericht werd vertaald met de steun van Flanders investment & trade
TOP