Stephanie Van Mechelen

Een nieuw jaar geeft altijd zin om te vernieuwen, een upgrade te geven aan je interieur of vooruit te kijken en plannen te maken. Voor al deze ambitieuze en creatieve zielen creëert Dauby jaarlijks een gratis stijlgids.

Deze ontstaat telkens vanuit jarenlange ervaring en kennis van zaken, gecombineerd met de expertise van interieurdesigners en trendwatchers.

Hierin vind je de laatste woontrends, de nieuwste trendkleuren en de hipste interieurontwikkelingen voor 2023.

Breaking the mold is waar we bij Dauby voor staan. Dat doen we niet bij het zandgieten van ons beslag, maar wel bij het uitdenken van nieuwe, unieke concepten die trendsmaken in plaats van volgen.

Wat je mag verwachten? Een gids met de nieuwste trends, boordevol inspiratie voor het komende jaar. Ideaal om in te bladeren en te genieten van de sfeervolle foto’s van de producten van Dauby!

Bekijk hem hier

Eenvoud, gezelligheid en harmonie

Waar vroeger de ene woontrend de andere afwisselde aan een razend tempo, zien we nu geleidelijk aan een shift en vraag naar een meer duurzame manier van interieurvormgeving. Mensen willen graag vernieuwen, maar hebben tegelijk graag een interieur dat nog enkele
seizoenen en zelfs jaren meegaat. Op een rustige basis kan je immers makkelijk variëren, afhankelijk van je bui, de laatste mode, of veranderende situaties zoals thuiswerken.

We zien voor 2023 dan ook een beweging “naar het midden”, met minder uitgesproken uitersten wat betreft interieurstijlen en genres. Mensen kiezen voor eclectische interieurs, en gaan hun woning en interieur verregaand personaliseren.

Een mooie ton sur ton in combinatie met een stoere greep? Een strak interieur met een landelijk knopje? Er wordt niet meer teruggedeinsd om elementen te combineren en weg te bewegen van die verschillende, strakke hokjes.

Welke stijl je ook kiest, de hoogste prioriteit ligt bij de eenvoud, gezelligheid en harmonie van een interieur, waarbij er heel bewust wordt omgesprongen met producten en materialen. Interieurdesign wordt zo dynamisch, leefbaar en betaalbaar.


Dit bericht werd vertaald met de steun van Flanders investment & trade
TOP