17/01/2019 ellen@dauby.be

Afsluitbare raamkrukken voor jouw buitenramen: extra beveiliging voor je woning

Hou je van perfectie tot in de kleinste details maar wil je niet inboeten op veiligheid? Dan zijn de afsluitbare raamkrukken van Dauby iets voor jou!

25/10/2018 ellen@dauby.be

Geef extra karakter aan je woning met het juiste raambeslag.

Nieuwe woning bouwen of je huidige woonst onderdompelen in een nieuwe look and feel? Vergeet dan geen rekening te houden met de keuze van je raambeslag!

16/07/2018 Stephanie Van Mechelen

Onze collectie in volle glorie ontdekken? Bezoek onze kijkwoning!

Huis Parein, Dauby’s charmante kijkwoning in Antwerpen, is volledig ingericht met ons ambachtelijk meubel-, raam- en deurbeslag. Een bezoekje waard? Laat ons alvast een tipje van de sluier lichten …

16/07/2018 Stephanie Van Mechelen

Het perfecte raambeslag kiezen? De mogelijkheden zijn eindeloos!

Waarom vrede nemen met standaardklinken als je iets heel bijzonders kunt maken van je ramen met exclusief raambeslag? Ontdek hoe je de perfecte raamklinken kiest voor jouw interieurstijl.

15/07/2018 Stephanie Van Mechelen

Realisaties in de kijker: Raambeslag in verschillende stijlen.

Of u nu een trouwe fan bent van een landelijke stijl, of meer te vinden bent voor een moderne inrichting: bij Dauby vindt u raambeslag in een de stijl die u wenst!

15/07/2018 Stephanie Van Mechelen

Veilig raambeslag om inbrekers te weren

Uw huis beschermen tegen inbrekers? Bekijk de collectie veilig raambeslag bij Dauby. Het ideale raambeslag om uw woning te beschermen tegen inbrekers!

15/07/2018 Stephanie Van Mechelen

Pure beslag: haal topdesign in huis voor een strakke afwerking

Voor een strakke afwerking van uw interieur moet je bij het Pure beslag van Dauby zijn. Zuivere vormen worden gecombineerd met natuurlijke materialen.

15/07/2018 Stephanie Van Mechelen

Raamkrukken in authentieke materialen.

Raamkrukken in authentieke materialen geven je interieur een extra nostalgische uitstraling? Ben je op zoek naar zo'n raamkrukken? Bekijk het Dauby gamma!

15/07/2018 Stephanie Van Mechelen

Roep de geschiedenis terug tot leven met het Genifer-gamma.

Dankzij een ambachtelijke productiewijze en het gebruik van authentieke materialen roept Genifer beslag de geschiedenis in je interieur terug tot leven.


Ontdek enkele van onze realisaties en ervaar hoe deur-, raam-, en meubelbeslag je interieur naar een hoger niveau lichten.

Ontdek onze realisaties
TOP