Stephanie Van Mechelen

Stijlgids 2024: een harmonieuze mix van interieurstijlen

In onze stijlgids vind je de laatste woontrends, de nieuwste trendkleuren en de hipste interieurtrends van het moment. Klik voor meer info.

Lees meer
Stephanie Van Mechelen

Duurzaam design in 2023: hoe het Dauby-deurbeslag in dit plaatje past

Duurzaamheid en design gaan hand in hand samen. Dat bewijst Dauby met haar unieke collectie interieurbeslag. Klik en ontdek meer.

Lees meer
Stephanie Van Mechelen

Stijlgids 2023: Eenvoud, gezelligheid en harmonie troef

Een nieuw jaar geeft altijd zin om te vernieuwen, een upgrade te geven aan je interieur of vooruit te kijken en plannen te maken. Voor al deze ambitieuze en creatieve zielen creëert Dauby jaarlijks een gratis stijlgids. Deze ontstaat telkens vanuit jarenlange ervaring en kennis van zaken, gecombineerd met de expertise van interieurdesigners en trendwatchers. …

Lees meer
Stephanie Van Mechelen

Tom Lenaerts & Dauby: 100% Belgisch interieurbeslag

We zijn heel trots om de expertise en talent van Tom Lenaerts weerspiegeld te zien in onze unieke designercollectie.

Lees meer
Stephanie Van Mechelen

Een nieuw jaar, een nieuwe stijlgids van Dauby

Een nieuw jaar geeft altijd zin om te vernieuwen. Je wilt wellicht een upgrade geven aan je interieur, of vooruitkijken en plannen maken. Voor al deze ambitieuze en creatieve zielen creëert Dauby jaarlijks een gratis stijlgids. Die ontstaat vanuit jarenlange eigen ervaring, in combinatie met de expertise van interieurdesigners en trendwatchers.  In onze stijlgids vind …

Lees meer
Stephanie Van Mechelen

Créations de Laiton (CDL): een gloednieuwe collectie met messing

Messing zorgt voor een uniek accent in elk interieur. Daarom ontwikkelde Dauby een gloednieuwe collectie boordevol beslag in messing. Ontdek het hier!

Lees meer
Stephanie Van Mechelen

De interieurtrends van 2020

Bij Dauby kijken we als trendsetter in deur-, raam- en meubelbeslag graag naar de toekomst. De interieurtrends voor 2020? Ontdek ze hier!

Lees meer
Stephanie Van Mechelen

Terug naar de jaren ’80 met webbing en warme tinten

Het gebruik van rotan is terug van weggeweest. Hou je van bohemian en de aanwezigheid van natuurlijke materialen? Haal dan nu de webbing-trend in huis!

Lees meer
marijke@dauby.be

Vaarwel gure herfstdagen, hallo kleur in je interieur!

Grijp je vanaf de herfst eerder naar donkere kleuren voor je interieur i.p.v. opvallende accenten? Hoog tijd om hier opnieuw verandering in te brengen!

Lees meer

Ontdek enkele van onze realisaties en ervaar hoe deur-, raam-, en meubelbeslag je interieur naar een hoger niveau lichten.

Ontdek onze realisaties
TOP