25/02/2019 ellen@dauby.be

Zwart deurbeslag, perfect passend bij elk interieur!

Of je nu fan bent van modern of eerder de voorkeur geeft aan tijdloos of klassiek, een licht interieur met zwart deurbeslag is in elke woning mogelijk!

27/11/2018 ellen@dauby.be

Kiezen voor schuifdeuren? Let op je schuifdeurbeslag!

Om plaats te besparen in je interieur kan een schuifdeur de ideale oplossing zijn. Maar heb je hierbij ook al aan het juiste schuifdeurbeslag gedacht?

27/11/2018 ellen@dauby.be

Hoe moet je deurbeslag in brons onderhouden?

Ook zo overtuigd van bronzen deurbeslag maar geen idee hoeveel onderhoudswerk het vraagt? Lees dan hier hoe je je bronzen deurbeslag onderhoudt!

05/09/2018 Stephanie Van Mechelen

NIEUW: PH2017, ontworpen door Tom Lenaerts

Deurklink PH2017 De deurklink PH2017 van Dauby is ontworpen door de jonge, dynamische, Belgische interieurarchitect Tom Lenaerts uit Antwerpen. Als all-round designer, is hij thuis in werkelijk alle stijlen, of het nu om landelijk, tijdloos of modern gaat. Zijn passie voor hout en staal is de rode draad doorheen zijn werk. Hij werkte het project volledig …

31/07/2018 Stephanie Van Mechelen

Waarom zit er een veer in je deurklink?

Een veer in je deurklink helpt je om deze horizontaal en/of verticaal te openen & te sluiten. Meer info? Hier alles over enkel- & dubbelverende deurklinken!

25/07/2018 Stephanie Van Mechelen

Deurbeslag, waarop moet je letten?

Zo triviaal en praktisch als deurbeslag ooit was, zo toonaangevend is de styling ervan nu. Hier alle mogelijkheden en tips rond de aankoop van deurbeslag!

16/07/2018 Stephanie Van Mechelen

De voordeur openen met stijl … dankzij het juiste beslag!

Heeft je voordeur nog geen uniek beslag? Da’s een gemiste kans, want er zijn heel wat deurkloppers en -klinken die je woning in een oogopslag naar een hoger niveau tillen. De deur openen doe je voortaan altijd in stijl! Volg even mee.

16/07/2018 Stephanie Van Mechelen

Meubel- en deurbeslag voor een vleugje avant-garde in je interieur

Het interbellum was een gouden tijdperk op het gebied van design. Vooral het Duitse Bauhaus maakte furore met vooruitstrevende, minimalistische ontwerpen. Ken je ons avant-garde meubel- en deurbeslag al? Geïnspireerd op Bauhaus en beslist het ontdekken waard!

16/07/2018 Stephanie Van Mechelen

Onze collectie in volle glorie ontdekken? Bezoek onze kijkwoning!

Huis Parein, Dauby’s charmante kijkwoning in Antwerpen, is volledig ingericht met ons ambachtelijk meubel-, raam- en deurbeslag. Een bezoekje waard? Laat ons alvast een tipje van de sluier lichten …


Ontdek enkele van onze realisaties en ervaar hoe deur-, raam-, en meubelbeslag je interieur naar een hoger niveau lichten.

Ontdek onze realisaties
TOP