Stephanie Van Mechelen

Gordijnen zijn onmisbaar om felle zon en nieuwsgierige blikken buiten te houden. Maar natuurlijk zijn gordijnen ook bepalend voor de look van je interieur. En dan hebben we het niet alleen over de stof, de kleur en het motief, maar ook over de gordijnhouders, de gordijnstang, de eindstukken voor de stang en de gordijnringen.

Gordijnhouders, -stangen en andere accessoires in natuurlijke materialen

Voor je comfort en privacy zijn gordijnen cruciaal. Afhankelijk van je behoeftes kun je kiezen voor heel wat verschillende soorten gordijnen.

Denk maar aan

  • Overgordijnen;
  • ‘Inbetweens’;
  • Transparante gordijnen;
  • Rol-, vouw- of plisségordijnen.

Uiteraard spelen bij de keuze van de juiste gordijnen ook je persoonlijke smaak en de stijl van je interieur een belangrijke rol.

Ook qua gordijnaccessoires heb je trouwens heel wat mogelijkheden. Wat dacht je bijvoorbeeld van een gordijnstang uit onze collectie Pure® Curtains in Verouderd IJzer, Wit Brons, Smeedijzer of Roest? Ideaal om je gordijnen vlot open en dicht te schuiven én een aparte touch aan je interieur te geven.

Hetzelfde geldt trouwens voor de gordijnhouders, de stangsteunen, de eindstukken van de stang en de gordijnringen. Ook deze gordijnaccessoires zijn verkrijgbaar in dezelfde vier authentieke materialen.

Leg het juiste accent met een gordijnhouder

Ten slotte zijn nog de gordijnhouders van belang. Deze accessoires, die ook gordijnhaken of embrasses genoemd worden, zijn verkrijgbaar in heel wat verschillende vormen, maten en materialen. Kies je voor de gordijnhouders uit de collectie Pure® Curtains, dan haal je absolute topkwaliteit in huis. Onze accessoires in hoogwaardige materialen geven je gordijnen namelijk een extra stijlvol karakter.

Zorg voor een mooie gordijnrail

Niet alleen een gordijnhouder, maar ook een gordijnroede of -rail kan het verschil maken in je woning. Net zoals gordijnhouders zijn gordijnroedes verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Hou je van een moderne touch? Kies dan voor gordijnroedes in Roest. Zijn landelijke of retro woningen meer je ding? Integreer dan gordijnstangen in Brons of Smeedijzer in je woning. Bovendien kunnen de uiteinden van een gordijnstang – zoals hierboven vermeld – ook een unieke afwerking hebben.

Richt je interieur in met matching meubel-, raam- en deurbeslag

De mooiste resultaten krijg je als je je interieur in één duidelijke stijl inricht. Kies daarom voor je meubel-, raam- en deurbeslag dezelfde materialen als voor je gordijnhouders en andere accessoires. Het effect is meteen duidelijk: perfectie tot in het kleinste detail.

Geïnteresseerd in onze gordijnaccessoires? Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie of vind jouw dichtstbijzijnde verdeler!

Verdelers

Dit bericht werd vertaald met de steun van Flanders investment & trade
TOP