Safety first! Beste bezoeker, U bent van harte welkom in onze toonzaal! Momenteel werken wij uitsluitend op afspraak. Je kan ons bereiken via +32 3 354 16 86 of info@dauby.be

Draag aub een mondmasker en ontsmet uw handen met de gel die aan de inkom staat. Wij kijken er naar uit jullie opnieuw te kunnen ontvangen!

Smeedijzer: robuust en veelzijdig

 

Smeedijzer is een legering van koolstof en ijzer, op een ambachtelijke manier vervaardigd. Smeedijzer staat bekend voor zijn robuustheid (sterker dan gietijzer) en mooie klassieke uiterlijk. Wat niet wilt zeggen dat het smeedijzeren deur-, raam- of meubelbeslag van Dauby niet in een tijdloos of modern interieur zou passen. Smeedijzer is erg veelzijdig en zoals alle producten van Dauby wordt ons smeedijzeren beslag volgens een eeuwenoud proces gemaakt.

 

Hoe onderhoud ik smeedijzer?

 

Smeedijzeren producten worden beschermd tegen corrosie door het aanbrengen van een laklaag. Bij gebruik in een vochtige omgeving raden wij aan het smeedijzer regelmatig te vernissen met een doorzichtige matte vernis. Zo behoud je de mooie glanzende bovenlaag en wordt corrosie vermeden. 

KLEURVERANDERING Matter
ONDERHOUD Opnieuw vernissen
Terug naar overzicht

Dit bericht werd vertaald met de steun van Flanders investment & trade
TOP