Wie beweerde dat een nieuwbouw project niet authentiek en stoer tegelijk kan zijn?


Eyecatcher

Bij dit project was de wens om in een nieuwe loft een stoer element als eyecatcher in het midden van de ruimte te plaatsen. Daarvoor werd gekozen voor een eiken houten keuken in een kleur die er tegelijk uitspringt maar zo klassevol is dat het naadloos in de rest van het interieur past. Als leuk extraatje werd een koffiehoek in de muur verwerkt.

PROJECT MARTENS EN DOCHTERS ETTENLEUR DAUBY

Maatwerk

Het keukeneiland werd vervaardigd uit staal in de kleur ‘kitchen green’  en past zo perfect bij de rest van keuken in verouderde eik. Zowel het stalen eiland en de eiken keuken/koffiehoek werden door Martens en Dochters ontworpen en geproduceerd, waarbij alles op maat werd gemaakt. De bladen en spoelbak zijn van Belgische hardsteen.

Voor de kookplaat werd gekozen voor de Pitt Cooking kookplaat, gecombineerd met de kranen Perrin & Rowe en de Quooker kokend water kraan. Voor het hang-en sluitwerk werd gekozen voor de Dauby collectie in de prachtige uitvoeringen ruw brons en verouderd ijzer die door de gehele woning terug komen.

Bauhaus

Deze klink uit Bauhausperiode werd ontworpen rond 1930. Ze heeft een eenvoudige vorm maar een stevig handvat voor extra gebruiksgemak. Door de strakke lijnen past deze klink zowel in een moderne woning als in een tijdloos interieur. Een stoer maar elegant ontwerp, dat een originele toets geeft aan je interieur. De deurklink is te verkrijgen op ronde of vierkante rozet.

PROJECT MARTENS EN DOCHTERS ETTENLEUR DAUBY

Vlinderlijn

PMBU: Deze meubelgreep is ontstaan uit het vlinder-meubelknopje. Ze lijkt een nonchalante vorm te hebben, maar geeft elk meubel een onmiskenbaar sterk cachet. De greep laat zich kenmerken door haar onvergelijkbare, unieke vormgeving. Wil je jouw interieur helemaal in harmonie brengen, kies dan voor de vlinderlijn voor je gehele woning: van je voordeur tot je meubelknopjes.

PROJECT MARTENS EN DOCHTERS ETTENLEUR DAUBY

Art-Deco meubelgreep

PMAD: Dit meubelgreepje is een authentieke Art-Deco greep, ontstaan rond 1920. Er werd veel aandacht aan de details besteed, zoals de combinatie van ronde en hoekige vormen. Een meubelgreep die elegantie en pure klasse uistraalt, dat is deze ongetwijfeld!

PROJECT MARTENS EN DOCHTERS ETTENLEUR DAUBY

Speelse accenten

PTT-haak: Originaliteit is een van de troeven van de Pure Plus lijn. Ze ontwerpen leuke en speelse ontwerpen die toch strak blijven en die een authentiek accent in je interieur brengen.

Deze kapstokhaakjes door Dauby ontworpen kunnen probleemloos bevestigd worden aan elke wand. Maak zo komaf met rondslingerende kledij, handdoeken tot zelfs ovenwanten. Je kan hier kiezen tussen het klassieke haakje of toch opteren voor de meer speelse bolletjes.

PROJECT MARTENS EN DOCHTERS ETTENLEUR DAUBY

Ben je helemaal verkocht voor deze toffe stijl en vrolijke vormen? Ook in het meubelbeslag van Pure Plus komen deze elementen terug waardoor je heel je interieur in dezelfde stijl kan inrichten!

 

In samenwerking met Martens en Dochters 


Dit bericht werd vertaald met de steun van Flanders investment & trade

    Stuur een berichtje
    Een vraag ?
    Stuur een berichtje


    TOP