Retro of modern beslag? Je vindt het allemaal in deze kijkwoning!


Schenk de afwerking van je interieur minstens evenveel aandacht als de grote werken tijdens je nieuwbouw- of renovatieproject. De keuze van het juiste deur-, raam- of meubelbeslag zal wonderen doen bij de uitstraling van je interieur.

De details maken dikwijls het verschil en daarom koos Gilyan’s Interieur voor dit project voor een samenwerking met Dauby voor uniek deur-, raam- en meubelbeslag. Om de juiste keuze te maken voor jouw concept, wil je natuurlijk verschillende opties uit een variërend assortiment kunnen afwegen. Dauby geeft je deze mogelijkheid met handgemaakt retro- of design beslag.

Het geheel toont overzichtelijk aan hoe diverse stijlen van deur-, raam- en meubelbeslag in één project gecombineerd kunnen worden.

Een unieke, zelf ontworpen collectie beslag

Naast nauwkeurig geselecteerde collecties uit Europa biedt Dauby zijn eigen huismerk, Pure®, aan. Voor deze lijn retro beslag wordt gewerkt met hoogwaardige materialen.

De uitvoeringen zijn beschikbaar in Wit Brons,Verouderd IJzer, Ruw Brons, Ruw Metaal en Mat Wit Brons. Ieder stuk is trouwens uniek. De modellen worden op een authentieke wijze in zandmallen gegoten. Wanneer het beslag uit de mallen wordt gehaald, worden deze materialen verder met de hand afgewerkt. Je beschikt dus over unieke deurklinken of meubelbeslag.

Vraag ook in één moeite naar de verrassende opties van de collecties Pure® Curtains voor gordijnroedes, Pure® Tiles voor metalen en bronzen tegels, en Pure® Plus voor badkamer- en keukenaccessoires.

Andere kwaliteitsvolle merken zijn CDF, Giara®, Fama® en RDS Bronze. Dankzij deze waaier aan mogelijkheden kies je vlot het ideale beslag en accessoires voor je interieur of beslag voor buiten.

Op-en-top sfeer en gezelligheid met Gilyan’s Interieur

Gilyan’s Interieur heeft in de eerste plaats aandacht voor een warm design dat klasse en rust uitstraalt.

Ze staan in voor een hedendaagse, tijdloze en aangename inrichting van je woning die ervoor zorgt dat je elke dag graag thuiskomt.

Omdat elk interieur uniek is en afhangt van je persoonlijke stijl, vind je bij Gilyan’s niet alleen losse meubelen en accessoires, maar ook totaaloplossingen voor de volledige inrichting van je interieur. Van zetels tot retro beslag: hier vind je werkelijk alles!

Behoefte aan interieurideeën? De kijkwoning van Gilyan’s in Geel geeft de nodige inspiratie en unieke oplossingen. Daar vind je zowel modern als retro beslag van Dauby in de verschillende toepassingen.

BALFOR VO & EMBRASSE VO DAUBY PURE CURTAINS

Persoonlijke advies op maat bij de keuze van retro of modern beslag

Omdat Dauby een gedetailleerde afwerking erg belangrijk vindt, ondersteunen we je graag met een persoonlijke service.

Je bent steeds welkom in de uitgebreide showroom voor advies en het vergelijken van de collecties. Ook de vertegenwoordigers komen met plezier bij je langs om jouw project samen te bespreken.

Dauby werkt nauw samen met schrijnwerkerijen, keukenbouwers, interieurarchitecten en andere bedrijven uit de bouw- en interieursector om woningen, appartementsgebouwen of zelfs hotels van stijlvol retro of modern deur-, raam- en meubelbeslag te voorzien.Dit bericht werd vertaald met de steun van Flanders investment & trade

    Stuur een berichtje
    Een vraag ?
    Stuur een berichtje


    TOP