Stephanie Van Mechelen - 16/07/2018 - 16 juli 2018

Probeer jij wanneer je voorbij een statige herenwoning wandelt ook altijd een glimp op te vangen van de inrichting? Zijn het niet de knappe acteurs, maar de prachtige interieurs die je hart sneller doen slaan als je ’s avonds naar je favoriete kostuumdrama kijkt? Dan durven wij erom wedden dat je interieur tot in de fijnste puntjes is ingericht met retromeubelen en authentieke materialen. Of misschien ben je er nog volop mee bezig … Ken je ons avant-garde meubel- en deurbeslag al? Geïnspireerd op Bauhaus en beslist het ontdekken waard!

Een avant-garde interieur zoals toen …

Het interbellum was een gouden tijdperk op het gebied van design. Vooral het Duitse Bauhaus maakte furore met vooruitstrevende, minimalistische ontwerpen. Gebouwen werden van franjes ontdaan, meubels kregen strakke lijnen en ook het meubel- en deurbeslag ontsnapte niet aan de nieuwe liefde voor geometrische vormen.

… met meubel- en deurbeslag van nu

Hoe je dan zelf zo’n adembenemend mooi avant-garde interieur creëert? Het lijkt misschien een hele opgave, maar eigenlijk zit het geheim ‘m in details die je vandaag gewoon kant-en-klaar kunt kopen. En dan hebben we het natuurlijk over retro meubel- en deurbeslag!

Laat je inspireren door onze authentieke ontwerpen

Komt dit kastgreepje je bekend voor? Je vergist je niet. Het is geïnspireerd op een ontwerp van L.H. De Koninck uit 1932. Hij bedacht het greepje speciaal voor de allereerste Cubex-keukens. Net zoals ze het andere meubel- en deurbeslag uit de PURE®-collectie maken. De collectie bestaat stuk voor stuk uit oude ontwerpen die weer helemaal ‘in’ zijn.

Eerst zien en dan geloven

Wil je al dat moois uit de Bauhaus-periode graag eens met je eigen ogen zien? Dat kan! Bezoek gerust onze showroom in Wommelgem bij Antwerpen. Onze medewerkers leiden je graag rond.

This message was translated with the support of Flanders investment & trade
TOP