Safety first! Beste bezoeker, U bent van harte welkom in onze toonzaal! Momenteel werken wij uitsluitend op afspraak. Je kan ons bereiken via +32 3 354 16 86 of info@dauby.be

Draag aub een mondmasker en ontsmet uw handen met de gel die aan de inkom staat. Wij kijken er naar uit jullie opnieuw te kunnen ontvangen!

Stephanie Van Mechelen

Met een raam maak je het verschil. En dat niet alleen op het vlak van isolatie en veiligheid, maar ook op het vlak van esthetiek. Hou je van design? Kies dan zeker voor design raambeslag. Design raamkrukken en raamklinken brengen net dat tikkeltje meer en zorgen ervoor dat je woning pure klasse uitstraalt.

Design raambeslag: elegant en subtiel

Design staat niet alleen gelijk aan klasse maar ook aan subtiliteit. Of het nu om ramen en deuren gaat of de meubels in je interieur: design geeft de leefruimte een geheel eigen uitstraling zonder ook maar één moment overdadig te zijn. Dat is alleen mogelijk als alle details juist zitten. Zo speelt onder meer het raambeslag een grote rol. Design raambeslag geeft elk raam in je woning een unieke meerwaarde.

Topdesign vraagt ook topkwaliteit

Design raambeslag

Bij Dauby hebben we een breed assortiment aan design raambeslag, ideaal voor wie zijn design interieur tot in de puntjes wil afwerken. Of je voorkeur nu uitgaat naar chroom, nikkel of inox, er is altijd wel een design raamklink of raamkruk te vinden die aansluit bij je persoonlijk stijl. Ook qua vormgeving gaat het Dauby assortiment heel breed. Strakke, rechte vormen of subtiel gebogen ontwerpen, het kan allemaal. En er is meer! Het design raambeslag van Dauby staat niet alleen voor topdesign maar ook voor topkwaliteit. Licht onderhoud, meer is er niet nodig om jarenlang te kunnen genieten van een Dauby raamklink of raamkruk.

Tip: Maak dezelfde design keuzes in je volledige interieur. In het design aanbod van Dauby vind je alles om een coherent interieur/exterieur samen te stellen: van meubel- tot raambeslag.

Gebruiksgemak primeert

Het design raambeslag in je woning mag nog zo stijlvol en elegant ogen, als de raamklinken en raamkrukken niet gebruiksvriendelijk zijn, zal je ze al snel willen inruilen. Dauby schenkt naast de kwaliteit en het design dan ook altijd speciale aandacht aan het comfort en gebruiksgemak van zijn producten.

This message was translated with the support of Flanders investment & trade
TOP