Stephanie Van Mechelen - 12/07/2018 - 12 juli 2018

Heb je het geluk om op het platteland te wonen? En woon je in zo’n prachtig boerderijtje dat je in een oogopslag helemaal meevoert naar de tijden van weleer? Dan verdienen je ramen en deuren een rustieke toets! Het boerenbeslag van Dauby is de perfecte aanvulling voor je landelijke woning en wordt ambachtelijk vervaardigd. Ideaal voor wie houdt van een vleugje retro en romantiek.

Ontdek de voordelen van boerenbeslag

Boerenbeslag is meestboerenbeslagal gemaakt van brons, smeedijzer of gietijzer. Brons straalt authentieke klasse uit en is uitermate stevig en duurzaam. Je kunt er bovendien veel kanten mee uit. Zo kun je kiezen voor de klassieke bronzen kleur, maar ook voor wit brons of zwart brons.

Met een smeedijzeren of gietijzeren boerenbeslag geef je je ramen en deuren dan weer een levendige en unieke uitstraling. Het past mooi bij een huis in rustieke stijl en is met zijn aantrekkelijke vormen en zwarte kleur gewoonweg tijdloos.

Een clenche, wat is dat?

Een clenche is een type deurbeslag dat vaak voorkomt in oude hoeves of fermettes en perfect past bij het platteland. Ga je voor de ultieme plattelandsstijl, dan kun je niet zonder clenche aan je deur! Je kunt clenches bij Dauby kopen in roestkleur, in het zwart en in smeedijzer.

Kies voor authentieke boerendeurklinken

Voor authentiek boerenbeslag moet je bij Dauby zijn. Onze boerendeurklinken brengen je helemaal in de sfeer van het platteland en doen je meteen tot rust komen. Omdat ze ambachtelijk worden vervaardigd, hebben ze bovendien stuk voor stuk een unieke en rustieke uitstraling! Elke knop en elk handvat wordt tot in het kleinste detail afgewerkt door echte vakmensen.

This message was translated with the support of Flanders investment & trade
TOP