Stephanie Van Mechelen

Deurklinken lijken op het eerste gezicht misschien niet het belangrijkste accessoire in je interieur. En toch schenk je er maar beter de nodige aandacht aan. Want zeg nu zelf: wat neem je vaker vast dan een deurklink? Over het gamma hoef je je alvast geen zorgen te maken. Dauby beschikt over een bijzonder ruim aanbod aan deurklinken: van landelijk tot minimalistisch en strak. Ook jij vindt gegarandeerd het deurbeslag dat honderd procent bij de sfeer van je woning past!

Het belang van deurklinken

De match tussen je deur enerzijds en de deurklink anderzijds is cruciaal voor een geslaagde binnenhuisinrichting. Een antieke of een eigentijdse deurklink, het maakt een groot verschil. Heb je een hedendaags interieur, kies dan ook voor een hedendaagse deurklink. Staat in jouw woning authenticiteit voorop? Dan ben je meer gebaat met een antieke deurklink. Wie erin slaagt om de perfecte combinatie samen te stellen, zal zich maar één iets afvragen: Waarom heb ik dit niet eerder gedaan?

Nieuwe versus retro deurklinken: dit is het verschil

Een hedendaagse design deurklink herken je meteen. De strakke lijnen en sobere uitstraling tillen elk trendy interieur naar een hoger niveau. Hetzelfde kan gezegd worden van een antieke deurklink: hun duurzame en tegelijk elegante uitstraling geven een landelijk interieur de extra touch die het plaatje compleet maakt. Verchroomde modellen, goudkleurige deurklinken, exemplaren in verouderd ijzer, alles is mogelijk!

Deurklinken: dit verlies je beter niet uit het oog

Bij de aankoop van deurklinken, zijn er een aantal aspecten die je in het achterhoofd moet houden. Hier alvast een overzicht:

  • Kies altijd voor deurklinken die helemaal aan je persoonlijke smaak beantwoorden. Nog niet honderd procent tevreden? Zoek dan even verder. Ons aanbod bevat sowieso een deurklink die wél in de smaak zal vallen.
  • Ga voor kwaliteit. Een deurklink neem je elke dag vast en moet dus tegen een stootje kunnen. Je investeert namelijk het liefst in een accessoire dat jarenlang meegaat, niet? Bij Dauby ben je alvast aan het juiste adres. Ons deurbeslag wordt aan strenge kwaliteitstesten onderworpen en straalt pure ambacht uit.
  • Nieuwe deurklinken kopen, dat vraagt om het advies van een expert. Neem gerust contact met ons op (link), zodat we je helemaal wegwijs kunnen maken!

Dit bericht werd vertaald met de steun van Flanders investment & trade
TOP