Stephanie Van Mechelen

De voordeur vormt de toegangspoort naar je eigen stek. Naast de gevel is het één van de weinige onderdelen van je woning die zichtbaar zijn voor buitenstaanders. De voordeur geeft als het ware een kleine preview van wat bezoekers binnenin kunnen verwachten. Een massieve voordeur duidt bijvoorbeeld op een eerder klassiek of landelijk interieur.

Voordeurbeslag als ultieme afwerking

Het beslag vormt de ultieme afwerking van de voordeur. Door de voordeur te voorzien van een passende deurknop zal je het plaatje pas helemaal compleet maken. Zeg nu zelf, die massieve voordeur verdient toch veel meer dan enkel een eenvoudige deurklink. Ga in de catalogus van Dauby op zoek naar beslag die je voordeur de présence geeft die het echt verdient.

design deurknop Dauby

Eigentijdse voordeurknop in chroom

De voordeurknoppen in het assortiment van Dauby zijn netjes onderverdeeld in de categorie retro en de categorie in design. In die laatste categorie vinden we onder andere deze voordeurknop in chroom. Deze deurknop is ook verkrijgbaar in nikkel. Het is een in het oog springende design voordeurknop die zeker niet zou misstaan in een woning die eigentijds werd ingericht. Mits slecht een minimum aan onderhoud kan je bovendien jarenlang genieten van dit design deurbeslag.

Chique deurklopper in brons

Mag het allemaal iets chiquer zijn, dan vind je in deze deurklopper waarschijnlijker perfect uw stijl terug. Deze deurklopper in brons beeldt een leeuwenkop uit, en staat voor kracht en elegantie. Het spreekt voor zich dat deze deurklopper niet bij elke voordeur past. Maar woon je in een klassiek herenhuis, met een massieve voordeur, dan is deze leeuwenkop het deurbeslag voor jou!

deurklopper brons leeuwenkop

Eenvoudige, maar stijlvolle handgreep

In het assortiment van Dauby is natuurlijk ook een grote hoeveelheid modern deurbeslag te vinden. Een voorbeeld hiervan is deze eenvoudige, maar stijlvolle handgreep. Deze handgreep is makkelijk aan te brengen aan de voordeur, en heeft slecht een minimum aan onderhoud nodig. Hij is beschikbaar in chroom en messing.

Door zijn eenvoudige maar stijlvolle design is dit een handgreep die perfect zou passen bij een eigentijds ingerichte woning. Met deze handgreep op de voordeur laat je zien dat je als bewoners van het huis meegaat met de tijd, en dat je in die hoedanigheid ook openstaat voor bezoekers.

moderne handgreep chroom Dauby

 

Ontdek nog meer voordeurbeslag bij Dauby!

Klassiek of modern, design of retro, bij Dauby is elke stijl in voordeurknoppen terug te vinden. Geef je voordeur de afwerking die het verdient. Surf naar de online catalogus van Dauby, en maak je keuze.


Dit bericht werd vertaald met de steun van Flanders investment & trade
TOP