Stephanie Van Mechelen

Wie houdt van uniek meubelbeslag, grijpt het best terug naar de basis. Want artisanale productie, daar kan geen enkel design tegenop. Binnen het artisanaal meubelbeslag is er een ruime keuze aan afwerkingen en materialen, zodat je ongetwijfeld net die uitvoering vindt die honderd procent bij de look-and-feel van je interieur past. Een absolute voltreffer zijn alvast bronzen meubelgrepen. Ontdek hier alle voordelen van dit uitzonderlijke beslag!

MEUBELGREEP PM1470 BRONS ZILVER DAUBY FAMA

Bronzen meubelgrepen: dat is pas duurzaamheid

Brons bestaat uit een legering van koper en tin. Het gaat om een van de eerste materialen die door de mens gebruikt werd ter vervanging van steen. En dat heeft zo zijn redenen. Brons is bijzonder stevig en corrosiebestendig. Maar dat is lang niet alles. Ondanks zijn taaie karakter is het materiaal ook nog eens uitermate bewerkbaar. Flexibiliteit troef dus, wat van brons meteen het perfect materiaal maakt voor meubelbeslag.

Kinderen in huis? Dan hebben we geruststellend nieuws: bronzen meubelgrepen zijn niet stuk te krijgen en zijn erg onderhoudsvriendelijk. Die eigenschappen garanderen je jarenlang woonplezier zonder dat je al te veel tijd of moeite in schoonmaakwerk hoeft te steken. Dat is pas genieten!

Bronzen meubelgrepen: 100% elegantie

Wanneer je denkt aan stevigheid en kracht, is finesse en elegantie misschien niet het eerste wat bij je opkomt. Toch kunnen bronzen meubelgrepen ook op dit punt een mooi rapport voorleggen. De prachtige bronstinten gaan perfect samen met meubeluitvoeringen en tillen het geheel naar een hoger niveau. Of je nu de voorkeur geeft aan een landelijke interieurstijl of eerder een strakke afwerking, je vindt sowieso bronzen meubelgrepen die bij je inrichting passen!

Wit brons: topklasse met karakter

Een absolute voltreffer wanneer het aankomt meubelbeslag, is wit brons. Het wit brons is een legering van verschillende non-ferro metalen, gegoten in zandvormen en volledig met de hand afgewerkt. De korrelige “huid” die op het gietsel blijft, zorgt voor een unieke toets en artisanale uitstraling. Dankzij deze unieke eigenschappen legt het meubelbeslag van Dauby mee de basis voor een op-en-top gezellig klasse-interieur!


Dit bericht werd vertaald met de steun van Flanders investment & trade
TOP