Safety first! Beste bezoeker, U bent van harte welkom in onze toonzaal! Momenteel werken wij uitsluitend op afspraak. Je kan ons bereiken via +32 3 354 16 86 of info@dauby.be

Draag aub een mondmasker en ontsmet uw handen met de gel die aan de inkom staat. Wij kijken er naar uit jullie opnieuw te kunnen ontvangen!

ellen@dauby.be

Of je nu fan bent van een moderne look of eerder de voorkeur geeft aan tijdloos of klassiek, zwart deurbeslag kan je perfect integreren in eender welke woning.

Zwart geeft namelijk een extra touch aan een neutraal interieur, en is daarnaast ook nog eens perfect combineerbaar met eender welk kleuraccent.

Voor wie wil, kan de lijn zelfs helemaal doorgetrokken worden naar zwarte scharnieren, meubelgreepjes en accessoires voor een totale look!

Zwart deurbeslag in een monochrome keuken

Zwart deurbeslag geeft het mooiste kleurcontrast tegen een lichte achtergrond. Op deze manier krijgt het echt de kans om op te vallen en de toon te zetten in jouw interieur.

Zeker in een monochrome keuken met een blinkende of mat witte tint, zet zwart deurbeslag een echt statement neer.

Om het effect van zwart deurbeslag echt helemaal tot zijn recht te laten komen, zijn zwarte greepjes op je keukenlades een absolute aanrader!

Zwart deurbeslag in andere ruimtes

Ga je voor de monochrome look in de andere leefruimtes? Combineer ook daar dan het zwarte deurbeslag met witte muren en/of meubelstukken.

Let wel bij het combineren dat het zwart niet te fel gaat overheersen en het deurbeslag zo hopeloos opgaat in de ruimte!

Een goede maatstaf is hier om steeds de 70/30-verhouding in het achterhoofd te houden. Hierbij geldt 70 procent lichte tinten en 30 procent zwarte accenten.

Deze verhouding van stoer zwart en fel wit zal je woning een opvallende ruimtelijkheid geven die je andere meubelstukken of objecten in de schijnwerpers zet.

Een wit-zwart interieur leent zich dan ook perfect voor het plaatsen van kunstwerken of sculpturen in je woning.

 

Een gezellig interieur met zwart deurbeslag

Klaar om zwart deurbeslag een kans te geven in jouw woning, maar heb je schrik dat zo de gezelligheid van je interieur afneemt?

Combineer je zwarte deurbeslag dan met warme materialen en natuurlijke texturen. Denk hierbij aan

  • hout;
  • linnen;
  • fluweel;
  • riet
  • zijde;
  • wol.

Als vloerafwerking kies je best voor donkere tegels of een plankenvloer. Zij zullen samen met je zwarte deurbeslag de natuurlijke, tijdloze look creëren die je zoekt!

Zwart deurbeslag voor een stoer industrieel design

Industriële interieurs mogen dan al even aan een opmars bezig zijn, they’re here to stay.

De aanwezigheid van stoere elementen en een functioneel design is dan ook een onoverwonnen combinatie die in het verleden al vele harten wist te veroveren.

Ruwe materialen

Voor een echte industriële look combineer je je zwart deurbeslag best met grove materialen als

  • inox;
  • natuursteen;
  • verweerd hout;
  • beton.

Robuuste designs

Het perfecte deurbeslag voor een industrieel interieur is bij voorkeur strak, sober en robuust.

Met de Pure®-collectie zit je dan ook goed! Deur- en meubelbeslag uit de Pure-collectie werd geïnspireerd door de Bauhaus-beweging vanwege de functionaliteit en staat voor een strakke vormgeving met natuurlijke materialen, gegoten volgens de authentieke gietprocedure.

Onderhoud zwart deurbeslag

Ook wat betreft het onderhoud zit je met zwart deurbeslag goed. Dauby’s zwarte beslag heeft namelijk een coating en vraagt bovendien – net zoals haar andere materialen – weinig onderhoud. Verder zie je op het zwart ook geen vingerafdrukken en laat het zich makkelijk poetsen met een doek.

Let wel, net zoals andere coatings is de zwarte coating niet krasvrij. De overige materialen uit de Pure®-collectie zijn massief en hebben geen coating. Ben je dus eerder op zoek naar deurbeslag dat écht tegen een stootje kan en mee verweert met het gebruik? Kies dan eerder voor Ruw Metaal of Ruw Brons!

Graag meer info over onze verschillende stijlen zwart deurbeslag? Contacteer onze experts en laat je informeren over de mogelijkheden, of vind een verdeler bij jou in de buurt!

Contacteer ons
This message was translated with the support of Flanders investment & trade
TOP