ellen@dauby.be - 28/08/2019 - 28 augustus 2019

De tijd dat badkamers puur functioneel moesten zijn, liggen gelukkig al lang achter ons. Een badkamer vandaag is een verlengstuk van je interieur, een plek om tot rust te komen en om een echt wellnessmoment te creëren.

Moet je daarvoor onvermijdelijk aan de slag met exclusieve marmer- of exotische houtsoorten? Neen hoor, de juiste badkameraccessoires met de juiste uitstraling, die zullen je versteld doen staan!

'Home Sweet Home' by Nick Cannaerts

Natuurlijke en hoogwaardige badkameraccessoires

Dat perfectie in de details zit, merk je pas wanneer je kiest voor hoogwaardige en natuurlijke badkameraccessoires. Geen alledaagse materialen of designs waarvan er dertien in een dozijn zijn.

Voor de ontwikkeling van onze collecties gaan wij voor innovatieve ontwerpen en maken we enkel gebruik van exclusieve en natuurlijke materialen die volgens de eeuwenoude techniek van het zandgieten zijn vervaardigd.

Dit gietproces in zandmallen zorgt ervoor dat onze badkameraccessoires een korrelig oppervlak krijgen en dus kleine imperfecties vertonen. Hierdoor is elk stuk origineel en krijgt het een artisanale look.

De unieke stukken worden trouwens ook stuk voor stuk volledig met de hand afgewerkt.
Naast innovatieve ontwerpen, kiezen we ook voor authentieke designs en spelen we graag in op de wensen van klanten en professionals.

Pure® Plus, een creatieve lijn van keuken-, toilet- en badkameraccessoires.

De Pure® Plus-lijn ontstond op vraag van verschillende interieurarchitecten. Zij zochten naast deurklinken, meubelknoppen en -grepen, naar praktische accessoires in dezelfde stijl als de Dauby retro-collecties.

Want waarom praktische accessoires beschouwen als minderwaardige interieurobjecten?

De badkameraccessoires uit de Pure® plus-lijn beantwoorden volledig aan deze noden.

PURE PLUS SQUARE RB + TOILETBORSTELHOUDER RB + WITTE POT PURE PLUS

Bij deze collectie kan je zowel standaard artikelen terugvinden, zoals een toiletrolhouder of een handdoekrekje, maar kan je ook elk onderdeel apart verkrijgen en gemakkelijk zelf aan de slag gaan om zo een artikel op maat te maken.

De Pure® plus-lijn is verkrijgbaar in 6 verschillende uitvoeringen. Zo heeft iedereen de vrijheid om voor badkameraccessoires te kiezen met de juiste look en feel!

  • Verouderd IJzer
  • Ruw Metaal
  • Wit Brons
  • Mat Wit Brons
  • Ruw Brons
  • Ruw Brons Gepolijst

Voor elk interieur

Koos je voor een interieur in landelijke stijl, maar weet je niet hoe je dit kan doortrekken naar je badkameraccessoires? Of die stoere, industrieel trend die nu gewild is, hoe vertaal je die juist naar een zen-waardige badkamer?

Dankzij de verschillende uitvoeringen, vormen en ontwerpen kan je de accessoires in elk interieur integreren. Landelijk, strak, klassiek, industrieel,…? Pure® Plus kan het allemaal aan!

Pure® Plus Q

Toch een uitgesproken voorkeur voor strakke ontwerpen en minimalistische vormen? Dan is onze allernieuwste collectie zeker jouw ding: Pure® Plus Q!

Bij de Pure® Plus Q-collectie werden de badkameraccessoires volledig vierkant ontworpen, voor de liefhebbers van een strak en minimalistisch design.

Ook zin om je badkamer naar een hoger niveau te tillen door middel van onze badkameraccessoires? Neem dan snel een kijkje op www.dauby.be of bezoek onze showroom en laat je professioneel bijstaan!

This message was translated with the support of Flanders investment & trade
TOP