Stephanie Van Mechelen

Meubelbeslag dat met liefde gemaakt is, herken je met het blote oog. Het is verfijnder, authentieker, persoonlijker. En niet alleen voor het oog is er een verschil: ook de intrinsieke kwaliteit van ambachtelijk meubelbeslag is onevenaarbaar. Zo boet het na jaren gebruik niet in aan uitstraling of gebruiksgemak. Sterker nog: net als een goeie wijn wordt ambachtelijk meubelbeslag alleen maar beter met ouder worden. Ontdek hier alle troeven!

Tijdloosheid, dankzij een 3000 jaar oude techniek

Ambachtelijk meubelsbeslag kopen, dat is in de eerste plaats kiezen voor tijdloosheid. Over tien jaar ziet hetzelfde beslag er nog altijd even waardevol en stijlvol uit. Die kwaliteit is te danken aan de productietechniek. Wie kiest voor Dauby meubelbeslag, verzekert zich van topproducten die gemaakt zijn volgens een 3000 jaar oud procedé.

Elk stuk wordt gegoten in zandmallen en daarna met de hand verder afgewerkt en verfijnd. Deze aanpak leidt onvermijdelijk tot kleine imperfecties, maar dat is net de kracht. Ze maken elk stuk uniek en zorgen voor de nodige charme. Het meubelbeslag krijgt met de tijd een almaar mooiere en natuurlijkere patina.

Een gamma om u tegen te zeggen

Ons gamma aan ambachtelijk meubelbeslag beperkt zich niet tot enkele accessoires. Integendeel, het aanbod is bijzonder divers en uitgebreid. Van meubeltopjes tot meubelgreepjes, al het meubelbeslag dat je je maar kan inbeelden, is aanwezig. En dat in verschillende uitvoeringen. Britannium, metaal, brons, … Eén voor één topmaterialen, die met hun intrinsieke kwaliteiten een toegevoegd waarde zijn voor elk meubelstuk.

Puur design? Dat kán!

Terwijl onze Fama- en Gira-collectie zich richt op de landelijke en klassieke interieurs, is het Pure-gamma eerder weggelegd voor de designliefhebbers. De strakke lijnen vinden hun oorsprong in de periode van Bauhaus. Het raam- en deurbeslag uit het Pure gamma wordt gemaakt uit klassematerialen zoals verouderd ijzer en wit brons, dat mooi samengaat met deuren en ramen.


Dit bericht werd vertaald met de steun van Flanders investment & trade
TOP