Stephanie Van Mechelen

Je hebt ongetwijfeld veel geld besteed aan de aankoop van prachtige meubelen, dus werk ze dan ook tot in de puntjes af. Door het juiste beslag te kiezen voor uw meubelen bezorg je je meubelen de absolute kers op de taart.

Heb je bijvoorbeeld veel geld neergelegd voor een set van leuke, antiek ogende meubels? Dan is bronzen meubelbeslag ongetwijfeld een goede keuze om die meubels verder te verfijnen. Bronzen meubelbeslag heeft immers vaak een verouderde uitstraling, en zal die antieke touch van de meubels extra in de verf zetten.

Waarom kiezen voor bronzen meubelbeslag?

Brons heeft ook nog enkele andere voordelen. Het staat bekend als een stevig materiaal dat niet gemakkelijk beschadigd geraakt. Brons is daarom ook ideaal voor gebruiksvoorwerpen die intensief gebruikt worden, zoals bijvoorbeeld meubelbeslag. Kies je voor meubelbeslag in brons, dan mag je er zeker van zijn dat dit beslag jarenlang zal meegaan, zonder al te veel onderhoud.

Een ander groot voordeel van brons is de veelzijdigheid qua kleur. Brons is natuurlijk beschikbaar in de typische natuurlijk bronzen kleur zoals we die allemaal kennen, maar daarnaast kan je ook kiezen voor bijvoorbeeld wit brons en donker brons. Dit betekent dat brons in aanmerking komt voor een brede waaier aan meubels. Zo kan je zwarte meubels afwerken met stijlvol wit brons, om het contrast tussen de meubels en het beslag extra hard naar voren te laten komen. Of omgekeerd kan je witte meubels van zwart bronzen meubelbeslag voorzien.

Voorbeelden van bronzen meubelbeslag

Meubelknop brons Dauby

Bekijken we even enkele voorbeelden van bronzen meubelbeslag in het assortiment van Dauby. Natuurlijk kan je bij Dauby kiezen voor bronzen meubelknoppen en bronzen meubelgrepen. Deze bronzen meubelknop uit de retro collectie is door zijn ronde vormen een makkelijke meubelknop om te hanteren. De meubelknop is beschikbaar in donkerbrons, licht brons, groen brons en zilver. Dit maakt deze meubelknop een geschikte kandidaat voor heel wat type meubels.

MEUBELGREEP PM1576 NATUUR BRONS DAUBY FAMA

Ook deze bronzen meubelgreep valt op door zijn veelzijdigheid en zijn eenvoudige design. Net zoals vele meubelgrepen in het assortiment van Dauby is ook deze meubelgreep te verkrijgen in verschillende versies. Zo kan je kiezen voor deze meubelgreep in donker brons, wit brons, natuurlijk brons en groen brons. Afhankelijk van de kleur en het design van je meubels kan je dus de kleur van deze meubelgreep hierop afstemmen.

Bekijk ons assortiment bronzen meubelbeslag online

Kom zelf het assortiment bronzen meubelbeslag ontdekken, en bekijk de retro collectie op onze website. Maak je keuze online, of kom langs in één van de verkooppunten.


Dit bericht werd vertaald met de steun van Flanders investment & trade
TOP