Stephanie Van Mechelen - 15/07/2018 - 15 juli 2018

Woninginbraak, daar heeft ons land al heel wat kaas van gegeten… Meer nog: 2012 was een absoluut recordjaar wat betreft het aantal woninginbraken. De federale politie registreerde maar liefst 75.000 feiten. Dat is het hoogste cijfer sinds het jaar 2000! Reden te meer om het probleem in de kiem te smoren en te investeren in veilig raambeslag om ongewenste bezoekers te weren, toch?!

Veilig raambeslag: geef inbrekers geen kans!

Stel u zelf eens in de plaats van inbrekers… U wilt efficiënt, snel en zo onopvallend mogelijk binnen geraken. Logisch toch dat u de makkelijkste weg naar binnen kiest? Inderdaad! De meeste woninginbraken gebeuren nog steeds via de zichtbare en makkelijkst bereikbare toegangswegen tot de woning: deuren en ramen. En let zeker op de grootste risicozones: achterdeuren, schuiframen en ramen op het gelijkvloers. Onthoud: dat wat kan geopend worden, kan geforceerd worden!

Daarom is het belangrijk om uw deuren en ramen op gepaste en verantwoorde wijze te beveiligen en inbraakveilig te maken. En dat doet u door veilig deur- en raambeslag te kiezen. Bij Dauby staat naast een uitzonderlijk mooi design, de veiligheid centraal. We kiezen de beste grondmaterialen en verstevigen onze legeringen om een mooi, maar veilig raambeslag te realiseren.

Naast ons veilig raambeslag, bieden we eveneens veiligheidsrozetten en deurstangen aan die inbrekers geen kans geven. Op die manier beveiligt u uw sloten, deuren en ramen opdat inbrekers met lege handen terugkeren!

Dauby: combineer veiligheid met design

Gaan veiligheid en een aantrekkelijk design hand in hand? Wel bij Dauby! Naast het inbraakveilig maken van ons raambeslag, hanteren we een aloude en ambachtelijke werkwijze waardoor ons raambeslag die typisch authentieke look geniet. Elke raambeslag exemplaar wordt met de hand afgewerkt en behandeld met een speciale coating die roest tegengaat en bescherming biedt. Onze moderne raambeslag collectie werd ontworpen door grote namen zoals Philippe Starck en Hannes Wettstein!

Wilt u ook veiligheid en design combineren in uw deur- en raambeslag? Aarzel dan zeker niet ons te contacteren, we helpen u graag verder!

This message was translated with the support of Flanders investment & trade
TOP