Stephanie Van Mechelen - 25/02/2019 - 25 februari 2019

Bij Dauby zijn we fier op onze producten en het verhaal dat ze vertellen. Helemaal blinkend van trots zijn we dan ook als deze helemaal tot hun recht komen in creaties van partners en klanten met een gedeelde visie van authenticiteit, esthetiek en kwaliteit.
Maak kennis met een bijzondere samenwerking : The English Listed!

Gespecialiseerd in renovatie en interieur vormgeving van geklasseerde, historische gebouwen is The English Listed dan ook niet zomaar een klant. Het team van interieurarchitecten focust op renovatie, planning en architectuur waarbij originaliteit en kwaliteit steevast primeren, met oog voor detail en natuurlijke materialen.

The English Listed, partner van Dauby
The English Listed

De fabrikanten waarmee ze samenwerken kiezen ze dan ook uit op basis van de kwaliteit van de producten, ambachtelijkheid van het productieproces en het broodnodige, warme klantencontact. Als premium verdeler in de UK van onze Dauby producten is The English Listed dan ook uniek voor ons!

Opgericht door koppel en dream-team Frazer Stannard en Tolly Nason vormt The English Listed de perfecte mix van technische know-how en interieurarchitectuur, wat resulteert in een ultieme blend van design, renovatie en kunst, steeds met respect voor de historische omgeving.

Samen wonnen ze de SCDC Built Heritage Award voor hun project ‘ The Ark’ in Cambridgeshire voor “Eigentijds design in historische omgeving”. Dit renovatieproject is dan ook het pronkstuk én archetype waar The English listed voor staat.

Frazer en Tolly kiezen dan ook voor Dauby als partner voor hun projecten groot en klein, omdat ze ervan overtuigd zijn dat elke renovatie hun volle aandacht en toewijding verdient.

Hierbij menen ze dat niet alleen de grote lijnen architecturaal moeten kloppen, maar dat ook de details volledig op één lijn moeten zitten om harmonie en rust te creëren in een woning. Van die deurklink die je dagelijks tot wel tien keer zal openen tot de juiste badkameraccessoires. Van het corresponderend raambeslag tot dat kleine greepje aan de keukenlade. Ze zullen bepalend zijn hoe je je thuis voelt in je eigen huis.

Wanneer twee bedrijven elkaar vinden in hun liefde voor details, authenticiteit en kwaliteit: dat is pas magie!

Met de focus op puurheid, superieure kwaliteit en artisanale producten was de match met onze Pure collectie bijna als in de sterren geschreven. Ruw Brons en Ruw Metaal zijn bijgevolg veel gebruikte materialen uit ons gamma, en passen telkens perfect in het plaatje.

This message was translated with the support of Flanders investment & trade
TOP