Stephanie Van Mechelen - 10/07/2018 - 10 juli 2018

Heb je genoeg van het gehaaste leven in de stad, en hunker je naar de rust van het platteland? Probeer dan zeker eens om je interieur een rustieke tint te geven. Kies voor landelijke meubelen, met een authentiek design en geproduceerd met warme materialen en gezellige houttinten.

Vergeet deze meubelen ook zeker niet af te werken met gepast beslag. Een verkeerd beslag op deze warme meubelen zal de rustieke uitstraling ervan helemaal verknallen. Opteer daarom voor het boerenbeslag van Dauby, de specialist in deur- en meubelbeslag in België.

deurgrendel Dauby landelijk deurbeslag

Een clenche in roestkleur of smeedijzer

Vooral in de retro collectie van Dauby zijn enkele mooie pareltjes terug te vinden die perfect passen in het plattelandsinterieur dat je voor ogen hebt. Een type deurbeslag dat perfect past bij het rustige platteland is de zogenaamde clenche. Deze clenche is inderdaad een designstuk dat men vaak terugziet in bijvoorbeeld een oude hoeve of een fermette, en hoort dus perfect bij een plattelandsstijl. De clenche die hier wordt afgebeeld heeft een uitvoering in roest, maar kan ook in zwart en smeedijzer geleverd worden, al naargelang het kleurengebruik in je interieur.

Antieke deurklink van Dauby oude binnendeur

Deurklink met rustieke uitstraling

Ook dit deurbeslag, uit de retro collectie van Dauby, laat zich kenmerken door zijn rustieke karakter. Het beslag bestaat uit twee afzonderlijke delen, en is in deze afbeelding uitgevoerd met verouderd ijzer, wat het rustieke karakter van dit deurbeslag nog extra in de verf zet. Bovendien zorgt de zwarte kleur voor een heerlijk contrast met de witte deur, waardoor het deurbeslag extra veel in het oog springt.

Voor donkere deuren bestaat deze deurklink ook in een wit bronzen uitvoering. Ook dit zorgt op zijn beurt weer voor een mooi contrast met de deur, wat de deurklink heel mooi tot zijn recht laat komen. Welke uitvoering je ook kiest, je zal steeds weer verrast worden door de authentieke productiewijze en hoge ergonomie van dit deurbeslag.

Authentiek boerenbeslag bij Dauby

Voor authentiek boerenbeslag moet je bij Dauby zijn. Onze boerendeurklinken roepen meteen de atmosfeer van het platteland op, en doen je meteen tot rust komen. Bekijk zelf de collectie op de website van Dauby, of ga langs in één van onze verkooppunten.

This message was translated with the support of Flanders investment & trade
TOP