Stephanie Van Mechelen

Schuifdeuren zijn een populaire optie voor jouw interieur door hun Schuifdeuren zijn een populaire optie voor jouw interieur door hun ruimtebesparende eigenschappen en moderne uitstraling. Ook buitenshuis geven ze een originele look and feel aan je woning. Op zoek naar een geschikte schuifdeur voor jouw woning? Bekijk de schuifdeurtrends en ontdek welke geknipt zijn voor jouw woonstijl.
. Ook buitenshuis geven ze een originele look and feel aan je woning. Op zoek naar een geschikte schuifdeur voor jouw woning? Bekijk de schuifdeurtrends en ontdek welke geknipt zijn voor jouw woonstijl.

Waarom schuifdeuren in opmars zijn

Schuifdeuren zijn populairder dan ooit. Waarom? Onze woonruimtes worden steeds multifunctioneler en vragen soms om een nieuwe invulling. We zien een shift in interieurinrichting, met de nadruk op samenzijn, gezelligheid en
multifunctionaliteit.

De woonkamer of eetruimte is idealiter open en vaak een uitbreiding van andere ruimtes, losjes met elkaar verbonden door designelementen.

Een schuifdeur als buitendeur? Hou hier rekening mee

Je huisgevel en- accessoires zijn een verlengstuk van jouw interieurstijl
binnenshuis. Zonder compromissen.

Voor de buitendeuren zien we een grote voorliefde voor glazen schuifdeuren. Zo is de overgang tussen binnen en buiten vloeiend en wordt de natuur een verlengstuk van je interieur.

Deurbeslag kiezen voor je schuifdeuren? Kijk naar de functionaliteit.
Gaat het om een buitendeur, dan wil je dat je deurbeslag tegen een stootje kan bij elk type weer.

Het perfecte schuifdeurbeslag voor binnen én buiten

Voor buitenschuifdeuren kies je best voor hefschuifgrepen uit de Pure®-collectie.

Zoek je schuifdeurbeslag voor je schuifdeuren binnenshuis? Dan wil je vast dat deze bij je interieurstijl passen én aangenaam in de hand liggen. Je hebt hier de keuze tussen een minimalistische inkapschelp of een functionele verticale greep. Kijk hierbij steeds naar wat bij jouw huis, interieur en karakter past.

Wat je ook zoekt, bij Dauby hebben we altijd het perfecte passende schuifdeurbeslag. Contacteer ons voor advies op maat van jouw interieurstijl.

Contacteer ons

Dit bericht werd vertaald met de steun van Flanders investment & trade
TOP