Stephanie Van Mechelen - 10/07/2018 - 10 juli 2018

Schuifdeuren zijn een stijlvolle manier om plaats te besparen. Draaideuren nemen nu eenmaal kostbare decimeters in als je maar weinig plaats hebt. Verder zijn schuifdeuren blikvangers bij uitstek: we verwachten van nature uit een ‘gewone’ deur te zien, in plaats van een mooi weggewerkte schuifdeur… Maar welk soort greep past nu bij je schuifdeur? We maken je wegwijs in de wondere wereld van het schuifdeurbeslag!

Schuifdeurbeslag van Dauby

De voordelen van inliggend schuifdeurbeslag

Schuifdeuren zorgen voor rust en ruimte in elk interieur. Stem je beslag hierop af door te kiezen voor inliggend schuifdeurbeslag dat versmelt met je deur. Zo’n beslag ziet er niet alleen strak en sober uit, maar is ook bijzonder functioneel. Blauwe plekken oplopen door tegen de klink te stoten, is voorgoed verleden tijd, en ook je kinderen kunnen zich er niet aan bezeren. Bovendien win je op deze manier weer wat plaats.

Modern schuifdeurbeslag

schuifdeurbeslag Dauby

Inliggende handgrepen zijn het summum van minimalistische schoonheid. Perfect geschikt voor je designwoning dus, waar elke vorm van overdaad resoluut wordt geweerd voor een maximaal gevoel aan ruimte en licht. Less is more. Een ander typisch kenmerk? Het gebruik van exclusieve materialen. De schuifdeurkom Pure PSS sluit perfect aan bij deze twee kenmerken. Deze is beschikbaar in Verouderd Ijzer, Wit Brons, Mat Wit Brons, Ruw Metaal en Ruw Brons.

Schuifdeurbeslag voor de retroliefhebber

Hoewel schuifdeuren meestal met moderne huizen worden geassocieerd, bestaan ze in zo veel stijlen dat je ze net zo goed kunt integreren in je retrowoning. Daar zijn ronde vormen vaak heer en meester; denk maar aan bolle lampen in leuke kleurtjes, kuipzetels waar je heerlijk in wegzinkt of cirkelvormige matten. Voor je schuifdeurbeslag sla je dan ook dezelfde richting in: afgeronde hoeken zijn een must.

schuifdeurbeslag Dauby koper

Val je voor de charme van een verweerde look? Dan is groen brons een prima materiaalkeuze. Wie zijn deurbeslag liever strakker heeft, zit dan weer goed met een zilverkleurige greep. Tot slot kun je je schuifdeurbeslag ook afstemmen op de trend om kopertinten te verwerken in je interieur. De SLO2 in natuurbrons past prima bij die koperen vaasjes, kaarsenhouders en fotokaders!

This message was translated with the support of Flanders investment & trade
TOP