Dries Vinck

Rustiek wonen betekent thuiskomen in een woning die barst van de sfeer. Een woning met een warm en gezellig interieur, waar ook je gasten zich meteen thuis voelen. De beste manier om zo’n sfeervolle woonst in te richten? De meubels en de kleuren van de muren spelen geen onbelangrijke rol, maar het echte geheim zit ‘m in de details. Kleinigheden zoals de raamklinken en het deurbeslag maken je rustieke woning pas echt compleet. Ontdek hoe je met het retrobeslag van Dauby dat heerlijke plattelandsgevoel creëert!

Landelijk raambeslag uit authentieke materialen

Niets zo rustiek als je tuin bewonderen vanuit een raam met landelijke klinken die uit een ver verleden lijken te komen. Maar rustiek hoeft niet oud of versleten te zijn! Het retroraambeslag van

Dauby is ambachtelijk vervaardigd én gloednieuw. En toch zien alle raamklinken er heerlijk authentiek uit, omdat ze stuk voor stuk gemaakt zijn van hoogwaardige, massieve materialen zoals Brons en Smeedijzer.

Leuk om te weten: omdat al onze raamklinken door vakmensen zijn gemaakt, heeft zelfs het meest intensieve gebruik er geen vat op. Raamklinken van Dauby behouden hun rustieke look en gaan door gebruik mooi patineren voor een nog authentieker uitzicht.

Foto

Rustiek wonen dankzij sfeervol deurbeslag

In een rustieke woning maken ook de deurklinken het verschil. Het mooiste beslag voor landelijke deuren is – hoe kan het ook anders – met de hand vervaardigd uit massieve materialen met een authentieke uitstraling. Witte deuren contrasteren bijvoorbeeld prachtig met zwart deurbeslag uit Verouderd IJzer.

Een ouderwetse stalgrendel

Overweeg zeker ook een ouderwetse stalgrendel, bijvoorbeeld voor ingemaakte kasten of de deur die naar de zolder of de berging leidt. Rustieker wordt je deurbeslag niet!

Vind je rustiek raam- en deurbeslag bij Dauby

Benieuwd naar nog meer moois? Blader door onze online catalogus om onze volledige collectie rustiek raam- en deurbeslag te ontdekken of bezoek onze showroom in Wommelgem. Onze interieurspecialisten helpen je graag verder!


Dit bericht werd vertaald met de steun van Flanders investment & trade
TOP