Stephanie Van Mechelen - 10/07/2018 - 10 juli 2018

Een toilet dat stijlvol ingericht is, geeft je woning extra cachet. Maar wat maakt een toilet stijlvol? Niet alleen de wand- en vloerbekleding, maar ook het beslag en de accessoires. Elk detail moet juist zitten. Voor op-en-top retro toilet accessoires ben je bij Dauby alvast aan het juiste adres. We hebben een bijzonder ruim aanbod, zodat ook jij een toiletinrichting kan samenstellen die honderd procent bij je interieur past.

Waarom kiezen voor retro toiletaccessoires?

toiletaccessoires Dauby

Het is niet omdat het toilet een kleine leefruimte in je interieur is, dat je er niet de nodige aandacht aan hoeft te besteden. Integendeel, een mooi ingericht toilet maakt indruk op je gasten en zal ook jou telkens opnieuw aangenaam verrassen. Retro toilet accessoires geven je toilet net dat tikkeltje meer: meer karakter, meer klasse, meer uitstraling. Op die manier is het toilet een prachtig verlengstuk van de rest van je interieur!

Wat zijn de mogelijkheden?

Voor de afwerking van je toilet kan je alle kanten op. Van hypermodern en minimalistisch tot retro en landelijk. Ga je voor retro? Dan heb je ook binnen deze stijl tal van variatiemogelijkheden. Een handdoekbar in verouderd ijzer, fijne en elegante toiletborstelhouders, sierlijke kaarshouders, … Alles kan. Welk accessoires je uiteindelijk ook kiest, bij Dauby ben je zeker van 100% duurzaamheid en onderhoudsgemak. Ook elegantie is een constante in ons retro aanbod.

Retro toiletaccessoires: het aanbod van Dauby

Alle retro toilet accessoires die je maar kan indenken, vind je bij Dauby en in het bijzonder in onze Pure Plus-collectie. Die staat bekend om zijn artisanaal karakter. Wit brons of verouderd ijzer, beide werden eerst in zandvormen gegoten en daarna volledig met de hand afgewerkt. Het zal je niet verbazen dat dit proces elk accessoire een uniek karakter meegeeft. En daar is het ‘m om te doen natuurlijk!

This message was translated with the support of Flanders investment & trade
TOP