ellen@dauby.be - 28/05/2019 - 28 mei 2019

De renovatie van een keuken is vaak een totaalproject waarbij je door de bomen het bos niet meer ziet. Maar wist je dat je je keuken ook al een upgrade kan geven door slechts kleine details aan te passen?

Enkele mogelijkheden zijn:

  • de grepen en knoppen op je keukenkasten veranderen;
  • je spatwand vernieuwen met unieke tegels;
  • opvallende keukenaccessoires toevoegen.

Haal dus niet meteen die sloophamers en boormachines boven, maar ga voor vernieuwing door kleine veranderingen!

Je keuken renoveren saai? Wel integendeel. Door met metalen en uitvoeringen te spelen die bij jouw interieur passen, creëer je al snel een geheel nieuwe look!

 

1. Grepen en knoppen

Zoals hierboven reeds aangegeven, hoef je je keuken niet meteen volledig te renoveren om deze een nieuwe uitstraling te geven.

Je keuken een frisse look bezorgen, kan al zeer eenvoudig door de grepen en knoppen op je keukenkasten te veranderen of deze simpelweg toe te voegen indien deze er nog niet waren.

Voor vlekkeloze en schone keukenkastjes en -lades raden we je aan om zowel voor grepen, als voor knoppen te kiezen. Zware lades zijn immers makkelijker te bedienen met grepen, terwijl knoppen ervoor zorgen dat je tijdens het koken geen vuile vingers achterlaat op je kasten.

Bovendien kunnen onze grepen en knoppen best tegen een stootje doordat ze compleet uit natuurlijke materialen bestaan!

Kijk verder goed naar de stijl die je wil uitdragen en kies dan het type van grepen en knoppen die je wil gebruiken om je keuken te renoveren. Hou je van landelijk, industrieel of strak? Bij Dauby hebben we voor elk wat wils!

 

Pure Plus VO + PMBU128 VO
Pure Plus VO + PMBU128 VO – Fotografie Michael Van Oosten

2. Spatwand

Een andere originele manier om je keuken snel te renoveren, is door een nieuwe spatwand te plaatsen. Het geeft je keuken meteen een volledig nieuwe uitstraling.

De spatwanden uit onze Pure® Tiles-collectie zijn altijd een schot in de roos!

De Pure® Tiles van Dauby zijn een unieke collectie van metalen tegels met een heel eigen authentieke look. De typische uitstraling krijgen ze door de ambachtelijke manier waarop ze gemaakt worden volgens een eeuwenoud proces. De ruwe vorm danken ze aan de zandmallen waarin ze zijn gegoten, welke vervolgens met de hand verfijnd worden.

De metalen en bronzen tegels stralen pure luxe uit en passen onder meer perfect in een industrieel keukenontwerp of strakke, landelijke interieurs.

De tegels uit de Pure®-collectie zijn in zes uitvoeringen verkrijgbaar en in twee verschillende afmetingen:

Uitvoeringen: Wit Brons, Mat Wit Brons, Ruw Brons, Ruw Brons Gepolijst, Ruw Metaal, Verouderd IJzer

Afmetingen: vierkant (10×10 cm) of rechthoekig (10×20 cm)

Ook de plaatsing en het onderhoud van de Pure® Tiles-collectie is eenvoudig en kan je gemakkelijk zelf doen.

TILES 10X10 RB+VO PURE TILES PROJECT NICKY GOOSSENS - LIMBURGS PENTHOUSE
TILES 10X10 RB+VO PURE TILES PROJECT NICKY GOOSSENS – LIMBURGS PENTHOUSE

3. Keuken accessoires

Ben je op zoek naar mooie gebruiksvoorwerpen om de snelle renovatie van je keuken te volbrengen? Dan zijn onze keukenaccessoires uit de Pure® Plus-collectie een echte aanrader.

Deze collectie bestaat uit een reeks luxueuze badkamer- en keukenaccessoires in edele metalen die je keuken een classy uitstraling geven.

In het gamma zitten bijvoorbeeld:

  • handdoekhaakjes
  • handdoekhouders
  • keukenrolhouders
  • handdoekringen

Handdoekhouder rond met haken in VO

Ook deze worden stuk voor stuk steeds volgens ambachtelijke methode vervaardigd en hebben die authentieke look en gegarandeerde kwaliteit.

Landelijk, strak, tijdloos of industrieel? Bij de Pure® Plus-collectie zit je aan het juiste adres om je keuken die extra punch te geven!

Ook al eens gedacht aan het renoveren van je keuken door het aanbrengen van kleine, stilistische ingrepen? Bij Dauby helpen we graag verder in onze showroom of online op www.dauby.be!

This message was translated with the support of Flanders investment & trade
TOP