Stephanie Van Mechelen - 15/07/2018 - 15 juli 2018

In ons artikel “Creëer een warme sfeer met landelijk raambeslag” werd het duidelijk dat landelijk raambeslag u toelaat om uw ramen tot in de puntjes af te werken. Maar hier bij Dauby hebben we voor ieder wat wils… Ontdek ons raambeslag in verschillende stijlen!

Raambeslag van de beste kwaliteit: creëer een unieke stijl

Of u nu een trouwe fan bent van een landelijke stijl, of meer te vinden bent voor een strak en modern inrichting: Dauby’s raambeslag vindt u een de stijl die u wenst! Van raamkrukken en –klinken tot raamsloten en –pompen!

Wij maken ons raambeslag op ambachtelijke wijze. Hierbij hanteren we een techniek die teruggaat tot in de oudheid. Het is net deze werkwijze dat ervoor zorgt dat geen enkel raambeslag exemplaar hetzelfde is. Raambeslag van Dauby is uniek op elke wijze!

De materialen  die we gebruiken dragen hun steentje bij tot de unieke look van ons raambeslag: brons, britannium metaal, zilver, tin, messing, enzovoort. Na het ambachtelijk smeedproces werken we elk exemplaar af met een speciale coating waarin bijenwas zit verwerkt. Dit zorgt ervoor dat het raambeslag beschermd is tegen roest en de tand des tijds…

Zoals u ziet is raambeslag van Dauby niet enkel functioneel en praktisch, maar op esthetisch vlak absoluut ongeëvenaard!

Raambeslag in alle stijlen: vier collecties om uit te kiezen!

Zoals we reeds zeiden, vindt u bij ons raambeslag in verschillende stijlen. We hebben maar liefst vier verschillende collecties met elks een eigen karakter waaruit u het raambeslag van uw dromen kan kiezen! Bekijk zeker onze sfeerfoto’s om voorbeelden te zien van de verschillende collecties!

De collecties Genifer en Giara zijn naadloos te integreren in een landelijk of klassieker interieur. Wie op zoek is naar authentiek raambeslag, met een unieke verouderde look, kan zijn hartje ophalen met Genifer en Giara raambeslag!

Maar ook voor het meer hedendaagse of modern getinte interieur hebben we wat moois. Het raambeslag van Fama en Pure collecties worden gekenmerkt door strakke lijnen en afgelijnde vormen. Voor liefhebbers van de moderne design look zijn deze collecties een verademing.

Aarzel dus zeker niet ons te contacteren voor uw renovatie- of verbouwingsproject. Samen kunnen we er iets prachtigs van maken!

This message was translated with the support of Flanders investment & trade
TOP