Stephanie Van Mechelen

De uitstraling van je interieur hangt af van allerlei factoren. Wil je dat het plaatje helemaal klopt? Dan moet alles goed zitten, óók het raambeslag. Je raambeslag vernieuwen heeft alleen maar positieve effecten. Je woning oogt niet alleen een stuk stijlvoller, ze wordt er ook heel wat veiliger door. Het juiste raambeslag is mooi én inbraakveilig.

Nieuw interieur, nieuw raambeslag

Steek je je interieur in een nieuw kleedje? Dan komt het erop aan niets over het hoofd te zien. Een hypermodern interieur met raamklinken uit de jaren 90? Dat doet afbreuk aan je totaalvisie. Zorg er liever voor dat alles op elkaar is afgestemd: van meubelkeuze tot raambeslag.

Wie beslist om zijn raambeslag te vernieuwen, heeft eindeloos veel opties. Dauby beschikt over een ontzettend ruim aanbod aan raambeslag zodat jij je raambeslag kan afstemmen op je persoonlijke stijl. Van design raamklinken tot antiek raambeslag, alles is aanwezig om je ramen een unieke meerwaarde te geven.

Raambeslag vernieuwen, dat is kiezen voor veiligheid

Een inbraakveilige woning beschikt in de eerste plaats over inbraakwerende ramen met veiligheidsglas en stevige profielen. Veilig raambeslag maakt het plaatje af. Op dat vlak ben je bij Dauby aan het juiste adres. Ons raambeslag uit brons, verouderd ijzer, britannium of andere stevige materialen beschikt over alle troeven om inbrekers af te schrikken.

Gebruiks- en onderhoudsvriendelijk

Bij raambeslag zijn niet alleen esthetiek en veiligheid van belang. Ook gebruiksvriendelijkheid en onderhoud spelen een rol. Net zoals de rest van onze collectie, scoort raambeslag van Dauby goed in beide domeinen. Onze raamklinken en raamkrukken zijn gemakkelijk te hanteren en vergen amper onderhoud. Meestal volstaat het om regelmatig het stof af te nemen met een zachte, droge doek.

Ga je je raambeslag vernieuwen? Dan is dit je kans om de puntjes op de i te zetten in je interieur. En je verhoogt er ook nog eens de veiligheid in huis mee.

Bekijk het hele aanbod raambeslag van Dauby

Dit bericht werd vertaald met de steun van Flanders investment & trade
TOP