Safety first! Beste bezoeker, U bent van harte welkom in onze toonzaal! Momenteel werken wij uitsluitend op afspraak. Je kan ons bereiken via +32 3 354 16 86 of info@dauby.be

Draag aub een mondmasker en ontsmet uw handen met de gel die aan de inkom staat. Wij kijken er naar uit jullie opnieuw te kunnen ontvangen!

Stephanie Van Mechelen

De uitstraling van je interieur hangt af van meerdere factoren. Wil je dat het plaatje helemaal klopt? Dan moet alles goed zitten, óók het raambeslag. Je raambeslag vernieuwen heeft alleen maar positieve effecten. Je woning zal niet alleen een stuk stijlvoller ogen, ze zal ook heel wat veiliger zijn. Ontdek hier alvast wat de opties zijn!

Nieuw interieur, nieuw raambeslag

Steek je je interieur in een nieuw kleedje? Dan komt het erop aan niets over het hoofd te zien. Een hypermodern design interieur gecombineerd met een raambeslag uit de jaren 90 is dus geen optie… Zorg er liever voor dat alles op elkaar is afgestemd: van meubelkeuze tot raambeslag.

Wie beslist om zijn raambeslag te vernieuwen, heeft verschillende opties. Dauby beschikt over een ontzettend ruim aanbod aan raambeslag, zodat je het raambeslag kan afstemmen op je persoonlijke stijl. Van design raamklinken tot antiek raambeslag, alles is aanwezig om je ramen een unieke meerwaarde te geven.

Raambeslag vernieuwen, dat is kiezen voor veiligheid

Een inbraakveilige woning beschikt in de eerste plaats over inbraakwerende ramen met veiligheidsglas, stevige profielen én veilig raambeslag. Op dat vlak ben je bij Dauby aan het juiste adres. Ons raambeslag uit brons, verouderd ijzer, britannium of andere stevige materialen, beschikt over alle troeven om inbrekers af te schrikken.

Gebruiks- en onderhoudsvriendelijk

Bij raambeslag is niet alleen esthetiek en veiligheid van belang. Ook gebruiksvriendelijkheid en onderhoud spelen een rol. Net als ons ander beslag scoort raambeslag van Dauby goed in beide domeinen. Onze raamklinken en raamkrukken zijn gemakkelijk te hanteren en vergen amper onderhoud. Meestal volstaat het om regelmatig het stof af te nemen met een zachte, droge doek.

Ben je wel te vinden voor raambeslag met net dat tikkeltje meer? Neem dan zeker een kijkje in onze digitale catalogussen.

This message was translated with the support of Flanders investment & trade
TOP