Stephanie Van Mechelen - 12/07/2018 - 12 juli 2018

Hou je van authentiek wonen? Dan zijn Pure Tiles zeker iets voor jou. Pure Tiles zijn ambachtelijk gemaakte tegels die je interieur karakter en uitstraling geven. Deze tegels passen bij verschillende interieurstijlen en zijn erg gemakkelijk te onderhouden. Twee vliegen in één klap!

Ambachtelijk productieproces

Wie kiest voor Pure Tiles, kiest voor uniciteit. Geen enkele Pure tegel is gelijk! Pure Tiles krijgen eerst een ruwe vorm in een zandmal en worden daarna verfijnd. Dankzij dit ambachtelijke productieproces heeft elke tegel een andere look. Kleine imperfecties geven je keuken of badkamer daarbij een karakteristieke uitstraling die afwijkt van de algemene standaard. Pure Tiles zijn dus vooral geschikt voor wie authenticiteit belangrijker vindt dan eenvormigheid.

Pure Tiles: tegels voor elke interieurstijl

Dat de Pure Tiles op ambachtelijke wijze geproduceerd worden, betekent niet dat deze tegels alleen in antieke of rustieke woningen passen. Ook in moderne design woningen zijn Pure Tiles een meerwaarde. Ze creëren een verrassend en verfrissend effect, dat perfect samengaat met een strakke, moderne afwerking.

Dezelfde kwaliteit, een andere look

TEGELMIX DAUBY PURE TILES

Hou je je badkamer liever sober? Of mag het iets sierlijker? Pure Tiles bestaan in verschillende uitvoeringen, zodat je ze perfect kan inpassen in de stijl van je interieur. Zo vind je ze in verouderd ijzer of in wit brons, in 10×20 cm of in 10×10 cm, in de standaardafwerking of met een sierlijke bloem in het midden. Welke uitvoering je ook kiest, de kwaliteit en het ambachtelijke productieproces zijn voor elke tegel gelijk!

Pure Tiles: gemakkelijk te onderhouden

Pure Tiles zijn niet alleen een lust voor het oog, ze zijn ook gemakkelijk te onderhouden. Het volstaat de tegels regelmatig te reinigen met een zachte, vochtige doek. Vetspatten en kalkaanslag haal je weg met een zachte doek en wat azijn. Let op: zure of agressieve onderhoudsproducten tasten de tegels aan. Gebruik zeker geen schuurmaterialen!

Kan jouw keuken of badkamer wel een kwaliteitsimpuls gebruiken? Neem dan een kijkje in de Pure Tiles catalogus!

This message was translated with the support of Flanders investment & trade
TOP