Stephanie Van Mechelen - 12/07/2018 - 12 juli 2018

Een moderne keuken is comfortabel en onderhoudsvriendelijk. Maar daar blijft het niet bij. Ook gezelligheid is een belangrijke factor in je keuken. Want zeg nu zelf: wat is er leuker dan samen te koken en te tafelen in een authentiek decor? Met de Pure Plus keukenaccessoires zit je gelukkig altijd goed. Ze staan voor eigentijds comfort én geven je keuken een prachtige verweerde look. Ontdek hier alle troeven!

Pure Plus keukenaccessoires: praktische meerwaarde

Belangrijk bij keukenaccessoires is dat ze niet alleen decoratief zijn, maar ook een praktische meerwaarde hebben. De Pure Plus collectie is in dat opzicht alvast een voltreffer. Denk maar aan haakjes en rekjes om een handdoek aan te hangen en gordijnhouders die het textiel in je keuken in het gareel houden… Handig, niet? De Pure Plus accessoires maken het verschil tussen een goeie keuken en een topkeuken!

Comfort om u tegen te zeggen

Maar wat ben je met een handdoekhaak of een gordijnhouder die na een jaar stuk of versleten is? Inderdaad: niets. Maar zover hoef je het niet te laten komen. Wie kiest voor Pure Plus, mag er zeker van zijn dat zijn keukenaccessoires ook over tien jaar nog altijd even mooi en stijlvol zijn als op de dag van aankoop. Alle producten zijn bovendien onderhoudsvriendelijk, zodat je zonder veel moeite van een propere en elegante keuken kan genieten.

Pure plus: 100% elegantie

Kiezen voor Pure Plus keukenaccessoires, dat is kiezen voor tijdloosheid. Deze lijn wordt op authentieke wijze gegoten in zandmallen en nadien met de hand verder verfijnd. Dit ambachtelijke productieproces leidt tot kleine imperfecties en zo ontstaat een oude, verweerde look. Dat maakt elk stuk uniek en tegelijk herkenbaar en makkelijk te combineren. Tel daarbij hun duurzame karakter en het zal je allicht niet verwonderen dat deze troeven onze Pure Plus lijn bijzonder populair maken bij interieurliefhebbers.

This message was translated with the support of Flanders investment & trade
TOP