marijke@dauby.be

Pure®Plus Q

De afgelopen maanden hebben we hard gewerkt aan een uitbreiding van de Pure® Plus-collectie, nl. de Pure® Plus Q-lijn.

Met Pure® Plus Q geniet je van dezelfde ambachtelijke vervaardiging als de Pure® Plus-producten, maar komen de accentuatie en de aanwezigheid van strakke lijnen en vormgevingen meer tot zijn recht.

Dit zie je ook terug in de eindsteunen die exclusief over een vierkante afwerking beschikken, en dus de perfecte aanvulling vormen op keukens of badkamers met een strakke en robuuste uitstraling.

Door haar afgelijnde afwerking vormt Pure® Plus Q de ideale vervollediging van de reeds gekende Pure® Plus, en maakt deze uitbreiding dat zowel mensen met een voorkeur voor tijdloos en industrieel design, als mensen die eerder houden van strak en robuust binnen deze luxueuze collectie hun keuze vinden.

Bovendien is de nieuwe Pure® Plus Q-collectie te verkrijgen in dezelfde uitvoeringen als het reeds bestaande Pure® Plus-gamma, namelijk in:

  • Wit Brons (WB)
  • Verouderd Ijzer (VO)
  • Ruw Metaal (RM)
  • Ruw Brons (RB)
  • Mat Wit Brons (WBS)

Benieuwd?

Ontdek de prijzen van de Pure® Plus Q-collectie


Ook Pure® Curtains-gamma werd uitgebreid

Daarnaast werd een potten- en pannenhaak/vleeshaak aan het gamma van Pure® Curtains-gamma toegevoegd. Op deze manier kan je ook jouw potten en pannen een zichtbare plek in je keuken geven.

Handig wanneer je over een kleine keuken beschikt, maar toch voor maximale orde wil gaan, of gewoon extra karakter aan je keuken wil geven!

Ontdek dan hier al onze badkamer- en keukenaccesoires


Dit bericht werd vertaald met de steun van Flanders investment & trade
TOP