Stephanie Van Mechelen

Op zoek naar nieuw en degelijk meubelbeslag dat tegelijk de nodige authenticiteit uitstraalt? Dan zijn verouderd ijzer en vooral wit brons een interessante optie. Deze materialen geven je meubels karakter en een klassevolle touch. Bovendien vragen ze geen extra onderhoud! Ontdek hier alle voordelen en de unieke Pure collectie.

Wat maakt wit brons zo bijzonder?

Deurbeslag Dauby

De grote troef van wit brons is dat het een legering is met een heel eigen kleur die niet oxideert. Dat laatste heeft als voordeel dat je geen beschermende vernislaag moet aanbrengen. Wit brons vereist dan ook geen extra onderhoud! Op die manier kan je het gebruiken voor allerlei toepassingen, voor binnen én buiten. Een flexibiliteit om u tegen te zeggen.

De unieke Pure Collectie

Ken je de Pure Collectie van Dauby? In deze lijn komt het wit bronzen meubelbeslag helemaal tot zijn recht. Het wit brons is een legering van verschillende non-ferro metalen, gegoten in zandvormen en volledig met de hand afgewerkt. De korrelige “huid” die op het gietsel blijft, geeft het geheel een unieke toets en artisanale uitstraling mee. Het meubelbeslag van Dauby legt mee de basis voor een op-en-top gezellig klasse-intereur.

Verouderd ijzer: verweerde look

Op zoek naar een alternatief voor wit brons? Dan is verouderd ijzer zeker een optie. Verouderd ijzer heeft een heel eigen verweerde uitstraling door het gebruik van natuurlijke donkere bijenwas, die het beslag meteen ook beschermt tegen roestvorming. Verouderd ijzer is het perfecte materiaal om binnen te gebruiken.

Verouderd ijzer komt veel terug in keuken- en badkameraccessoires. Ook het verouderd ijzer dat wordt verwerkt in de Pure Plus producten, is een legering die wordt gegoten in zandvormen, en daarna helemaal met de hand wordt afgewerkt.


Dit bericht werd vertaald met de steun van Flanders investment & trade
TOP