Grote transformatie van een bestaande woning door interieurarchitect Paul Rijs zorgt voor licht, luxe en ruimte.


20 jaar geleden verbouwde interieurarchitect Paul Rijs een halfopen bebouwing in Turnhout. De woning onderging een zeer ingrijpende renovatie waarbij zowel binnen als buiten heel wat zware ingrepen werden gedaan. Vorig jaar was de woning toe aan een opknapbeurt. Het huis had behoefte aan een nieuwe schilderbeurt en aan een aantal bijsturingen, zoals een verbeterde dak- en glasisolatie.
De bewoners wilden bij die gelegenheid hun thuis ook een meer eigentijds look en feel geven.

Paul Rijs & Dauby 10

Na overleg met architect Paul Rijs werd geopteerd voor een grondige renovatie en de woning werd aangepast aan nieuwe noden en normen, met gebruik van de nieuwste ontwikkelingen op technisch en esthetisch vlak.

 

In samenwerking met Paul Rijs, Brosens Interieur & Home Sweet Home

Fotografie : Nick Cannaerts – Home Sweet Home

Stuur een berichtje

Een vraag ?
Stuur een berichtje






TOP