Een tijdloos interieur met zwart meubelbeslag.


Wat doe je wanneer je microgolfoven het begeeft? Dan renoveer je toch meteen je hele gelijkvloerse verdieping! Het lijkt wel een grap, maar toch is dit in een notendop het verhaal achter deze verbouwing.

Deze gezinswoning was wel toe aan wat opfrissing, dus besloten de eigenaars om over te schakelen naar een tijdloos interieur met strakke elementen zoals zwart meubelbeslag.
Dat werd doorgetrokken naar zwart beslag voor de binnendeuren en in de eetkamer aangevuld met tijdloze meubelschelpen, uitgevoerd in stijlvol donker brons.

Tijdloze elegantie met donker meubel-, deur- en raambeslag

In dit renovatieproject werden er heel wat verschillende meubelgrepen, – knoppen en – schelpen gebruikt. Maar ook het deur- en raambeslag kreeg een opknapbeurt.

Om het tijdloos interieur extra cachet te geven, werd er gekozen voor zwart meubelbeslag, zoals de zwarte PQ-20-meubelknopjes in de eet- en woonkamer.

Om de eetkamer onder te dompelen in een warme, gezellige sfeer kreeg de kastwand donker bronzen C-65-meubelgrepen.

De glazen scheidingsdeur tussen eet- en woonkamer werd voorzien van PHT”T”-deurbeslag uit de vlinderlijn. Het PHT”T”-raambeslag in de eetkamer is ook afkomstig uit de sierlijke en strakke Pure®-collectie.

De kers op de taart bij tijdloze interieurs!

Een tijdloos interieur door Paul Rijs

Interieurarchitect Paul Rijs werd gevraagd door de zaakvoerder van Brosens Interieur om zijn woning in een hedendaags en tijdloos jasje te steken. De twee interieurspecialisten werken al jarenlang samen, dus was een nieuwe samenwerking voor een transformatie naar een tijdloos interieur ook voor dit project een logische keuze.

Voor dit project koos Paul voor een mix van op maat gemaakte interieurelementen made in Belgium, die integraal worden gemaakt uit natuurlijke of gerecyclede materialen.

Zo koos men bijvoorbeeld voor een handgemaakt Belgisch tapijt in de zithoek.
Het maatwerk van de dressing werd in het atelier van schrijnwerker Danny Nuyts vervaardigd. Voor de bureautafel werd het originele eiken blad van de vroegere eetkamer gerecupereerd en voorzien van een strak metalen onderstel.

Bij zijn ontwerp voor deze renovatie hield de interieurarchitect ook rekening met de verzameling kunstwerken van het bouwkoppel, zodat deze perfect binnen het nieuwe tijdloze concept pasten.

Paul Rijs & Dauby 16

Beslag van Dauby als kers op de taart

Door handgemaakt deur-, meubel- en raambeslag in dit renovatieproject te integreren, komt het tijdloos design van het hele interieur tot in de kleinste details terug.

Verouderd IJzer van de Pure®-collectie werd geïnspireerd op het authentieke gietijzer van weleer.

Dit volledig onderhoudsvrije materiaal is voorzien van een hoogwaardige roestvrije metaallegering die de charme van het Verouderd IJzer uitstraalt. De natuurlijke verwering van Verouderd IJzer geeft het product een authentiek karakter.

Het sober kleurenpalet van dit interieur gaat perfect samen met het zwartkleurige beslag van Dauby en staat garant voor een ongeëvenaarde, tijdloze elegantie.Dit bericht werd vertaald met de steun van Flanders investment & trade

    Stuur een berichtje
    Een vraag ?
    Stuur een berichtje


    TOP