Keuken in industriële stijl met gerecycleerd hout.


Het hout van deze stoere keuken in industriële stijl is honderden jaren oud, en destijds door de klant vanuit Indonesië naar Nederland gehaald. Jarenlang werd het zorgvuldig bewaard, om er in op het juiste moment iets moois van te laten maken.

Bij die verweerde, industriële stijl past niets beter dan een strakke meubelgreep in Verouderd IJzer. Ontdek in dit artikel welk meubelbeslag in deze droomkeuken werd geïntegreerd.

project mereno - pmbu vo

Ruw, verweerd hout voor een ongeëvenaarde industriële stijl

Het karakteristieke hout was niet alleen vanwege de grote emotionele waarde het ideale materiaal om te verwerken in de stoere keuken in industriële stijl. De fronten en mooie schouw stralen ook karakter en emotie uit.

Het hout vormt samen met het fornuis, de vrijstaande koelkast, de handgemaakte grepen en het robuuste werkblad in keramiek een uniek geheel.

In deze karakteristieke keuken zijn alle elementen tot in de kleinste details op elkaar afgestemd. Zo past de handgemaakte verouderde greep perfect bij het pure hout. De meubelgreep PMBU uit de Pure®-collectie is geïnspireerd op het vlinderknopje en heeft een nonchalante vorm. Toch zorgt het voor ijzersterk cachet in deze industriële keuken.

Het Verouderd IJzer van de meubelgreep heeft een verweerde look, en die past perfect bij het ruwe uiterlijk van het oude hout. Het materiaal is bovendien gemakkelijk te onderhouden en uitermate sterk. Een win-win!

Handgemaakte keukens in industriële stijl

Mereno staat bekend om keukens en interieurs op maat in alle denkbare stijlen. Landelijk, modern of industrieel? Samen met jou bekijkt Mereno het ontwerp, de materiaalkeuze en de interieurstijl. Zo wordt er zo goed mogelijk voldaan aan jouw eisen en verwachtingen.

De handgemaakte keuken van dit project is een combinatie van ambachtelijk vakmanschap, persoonlijk maatwerk en moderne technieken.

Sierbeslag in Verouderd IJzer

Als ultieme finishing touch werd er gekozen voor sierbeslag in een materiaal dat perfect aansluit bij de industriële stijl: Verouderd IJzer.

De natuurlijke verwering van dit materiaal geeft deze hoogwaardige metaallegering een authentieke charme. Die verweerde look krijgt nog meer kracht door het ambachtelijke gietproces in zandmallen. Dit eeuwenoude productieproces zorgt voor kleine imperfecties in het oppervlak van het beslag en staat er garant voor dat geen twee meubelgrepen hetzelfde zijn.


Benieuwd naar onze verschillende meubelgrepen? Wij hebben verschillende collecties voor elke interieurstijl. Contacteer ons voor meer info of vind je dichtstbijzijnde verdeler.


Dit bericht werd vertaald met de steun van Flanders investment & trade

    Stuur een berichtje
    Een vraag ?
    Stuur een berichtje


    TOP