Een exquise inrichting van je kantoor met het deurbeslag van Dauby.


Of je nu thuis werkt of uit werken gaat, we spenderen met zijn allen best veel tijd op onze werkplek. Reden genoeg dus om je thuiskantoor of, zoals hier, de kantoren van het bedrijf, om te toveren tot een aangename tweede thuis.

Dit kantoor straalt cachet uit dankzij het strakke kleurenschema met witte en zwarte accenten in combinatie met een vleugje brons.

Die goudbronzen accenten kan je ook terugvinden in het deurbeslag van Dauby. Er werd onder meer gekozen voor de PH1920/50Q-deurklink in Ruw Brons Gepolijst (RBP).

Signatuur van Ilse in een kantoorinrichting met cachet

Het is verbazingwekkend hoe Ilse De Meulemeester elk concept naar haar hand zet met een creatieve deskundige zwier.

Naast de PH1920/50Q-deurklink in Ruw Brons Gepolijst (RBP) opteert Ilse voor het sierbeslag voor de kwaliteit van Dauby. Aangezien er gewerkt wordt met bronstinten, is er gekozen voor de nieuwste uitvoering van de Pure®-collectie. Ilses signatuur kan je ook terugvinden in het exclusieve maatwerk van de collectie Fama®.

Zelfs de toiletten werden met smaak ingericht. Dat heeft onder meer te maken met het kleurenpalet dat Ilse op deze locatie te Lokeren volledig bepaalde. Zo hield ze supervisie bij het mengen van de verf. De toiletaccessoires van de Pure Plus®-collectie passen perfect in het kleurplaatje.

Handgeplukt versus handgemaakt

Wanneer Ilse De Meulemeester haar stempel op iets drukt, kan je er zeker van zijn dat haar tijdloze klasse en elegantie wordt weerspiegeld tot in de kleinste details. Voor dit kantoorproject combineert Ilse diepe zwart-witcontrasten met warme, stijlvolle elementen zoals brons, en dat uit zich in unieke stukken, zoals handgemaakt deurbeslag. Een eclectisch droomproject!

Eclectisch maatwerk

Ilse De Meulemeester hechtte heel veel belang aan maatwerk voor de inrichting van dit kantoor. De hoge tafels in het koffiehoekje zijn op maat gemaakt. Het ontwerp is van haar hand en beschikt over een versierd lederen blad en een elegante zwartgelakte voet. En je ziet het ook aan de keuze om met exclusief maatwerk van Fama® aan de slag te gaan.

Het artisanale beslag van Dauby past perfect in dit interieurplaatje door de eeuwenoude techniek van het gietproces in zandmallen. Elk stuk is uniek en met de hand gemaakt. Dauby heeft ook een groot aanbod in kleuren en materialen om aan elke stijlwens te kunnen beantwoorden.

Authentieke stukken zoals de PH1920/50Q-deurklink in Ruw Brons Gepolijst uit de Pure®-collectie doen de interieurstyling van Ilse alle eer aan. De kleine oneffenheden in het beslag zorgen ervoor dat iedere deurklink een andere afwerking heeft. Perfectly imperfect!


 

    Stuur een berichtje

    Een vraag ?
    Stuur een berichtje


    TOP