Werkplek krijgt exquise facelift


Of je nu thuis werkt of uit werken gaat, we spenderen met zijn allen best veel tijd op onze werkplek. Reden genoeg dus om je huiskantoor of, zoals hier, de kantoren van het bedrijf, om te toveren tot een aangename tweede thuis.

Ilses signatuur

Verbazingwekkend hoe Ilse De Meulemeester elk concept naar haar hand zet met een creatieve deskundige zwier.

• Pure klasse: dit pand ademt pure klasse doordat Ilse de tint goudbrons afgewogen uitspeelt tegenover heel veel zwart en wit.
• Aandacht voor details: detailafwerking is overal van belang, kijk maar naar de traphal waar de reling wordt geaccentueerd met ingewerkte ledstrips.
• Maatwerk: de hoge tafels in de koffiecorner zijn op maat gemaakt. Dit ontwerp van Ilse heeft een met leder versierd blad en een elegante zwartgelakte voet.

Ilse is niet alleen interieurontwerpster, je kunt ook op haar rekenen om van begin tot einde de werken te coördineren en in goede banen te leiden.

Voor het sierbeslag opteert Ilse De Meulemeester voor de kwaliteit van Dauby. Aangezien men werkt met brons tinten is er gekozen voor de nieuwste uitvoering van de Pure collectie nl. het Ruw Brons Gepolijst (RBP). Daarnaast is er ook exclusief maatwerk van de collectie Fama toegepast.

PROJECT TRAFIROAD PH1920 RBP PURE
DEURKLINK PH1920/50Q RUW BRONS GEPOLIJST (RBP, PURE COLLECTIE)
PROJECT TRAFIROAD MAATWERK FAMA
MAATWERK IN NATUURBRONS (FAMA COLLECTIE)

Wat een boeiend eclectisch geheel!

Zelfs de toiletten werden met smaak ingericht. Dat heeft onder andere te maken met het kleurenpalet dat Ilse op deze locatie te Lokeren volledig bepaalde. Zo hield ze supervisie bij het mengen van de verf. De toiletaccessoires van de Pure Plus collectie passen perfect in het kleurplaatje.
 
PROJECT TRAFIROAD PURE PLUS RBP
TOILETROLHOUDER, TOILETBORSTELHOUDER EN RESERVEROLHOUDER IN RUW BRONS GEPOLIJST (RBP, PURE PLUS COLLECTIE)
 
Meesterlijk van De Meulemeester
In samenwerking met Ilse De Meulemeester 
Fotografie: Patrick Retour & Mich Verbelen
Stuur een berichtje

Een vraag ?
Stuur een berichtje


TOP