Ontdek de charme van bronzen tegels in Graaf Ter Horst.


Metalen en bronzen tegels, gezellige houten balken, warme kleuren en natuurlijke materialen. Dat is restaurant Graaf Ter Horst ten voeten uit.

Deze klassevolle eetgelegenheid straalt een strak landelijke stijl uit waar je met plezier je voeten onder tafel schuift. Graaf Ter Horst in het Nederlandse Horst is een te ontdekken adresje waar je kan genieten van verse streekproducten in een sfeervolle setting.

Ontdek hoe de toog met metalen en bronzen tegels bijdraagt tot een authentieke culinaire ervaring en ga snel de sfeer proeven van dit unieke etablissement.

Handgemaakte elementen en natuurlijke materialen

Bij een strak landelijk interieur horen unieke details, zoals

 • duurzaam, robuust hout;
 • sfeervolle, zachte verlichting;
 • metalen en bronzen tegels;
 • intense aardetinten.

De Pure® Tiles werden zorgvuldig geselecteerd voor een verfijnde toets. Wat deze ambachtelijke, handgemaakte tegels zo authentiek maakt is de manier waarop ze zijn vervaardigd. Ze worden namelijk in zandmallen gegoten waardoor het oppervlak kleine oneffenheden en imperfecties vertoont.

Om het strakke met het landelijke te combineren, zijn de tegels volgens een dambordpatroon gelegd. Dit zorgt voor een sfeervol, rustig geheel.

Benieuwd naar de gebruikte materialen? De toog van Graaf Ter Horst bestaat uit:

Ambachtelijk vakwerk

Voor het interieur klopte Graaf Ter Horst aan bij Fi-Touch die beschikken over een werkplaats in het centrum van Sevenum, Nederland. Dit atelier werkt werkelijk alles op maat en met de hand uit volgens de wensen en noden van de klant.

Heb je een project in gedachten? Fi-touch stelt je graag een ontwerp voor en neemt de realisatie met het nodige vakmanschap onder handen.

Deze passie voor ambachtelijke vakkundigheid maakt ook dat Fi-Touch voor de samenwerking van de toogwand aanklopte bij Dauby.

Een eeuwenoud productieproces

Net zoals het meubel, deur- en raambeslag van Dauby wordt elke tegel vervaardigd volgens een eeuwenoud productieproces. De tegels worden namelijk gegoten in zandmallen en als finishing touch met de hand afgewerkt.

Omdat de Pure® Tiles uitsluitend gemaakt worden uit natuurlijke materialen kan er na verloop van tijd of naarmate de intensiteit van het gebruik ook een living finish optreden.
De metalen en bronzen tegels patineren en dat maakt dit product juist zo charmant en uniek.


Dit bericht werd vertaald met de steun van Flanders investment & trade

  Stuur een berichtje
  Een vraag ?
  Stuur een berichtje


  TOP