Doordacht interieur, "op maat van uw leven"


Pretentieloos prachtig 

Eiken Project richtte zowel de immense hoofdkeuken als de compacte keuken van de studio in. De woonkeuken is ronduit verbluffend; een sterk staaltje vakwerk. We zien karaktervol hout met zichtbare noesten, een robuust natuurstenen werkblad dat harmonieert met de vloer, smeedijzeren beslag van Dauby en een evenwichtige combinatie van lage en hoge kasten. Aan het zeer grote eiland hebben de bewoners meer dan genoeg ruimte om te werken, ontbijten en bij te kletsen. De keuken is het toonbeeld van strakke landelijkheid met enkele nostalgische knipogen.

PROJECT EIKEN PROJECT PBU-45 PURE VO
MEUBELKNOP PBU-45 IN VEROUDERD IJZER (VO, PURE COLLECTIE)

Perfecte dimensies en volumes 

Wat het maatwerk nog bewerkelijker maakte, is de atypische vormgeving van het huis met veel hoeken en kanten, bogen en schuine muren. Door grondige metingen, minutieuze vervaardiging en kundige plaatsing is het resultaat fantastisch. De meubels en de architectuur lijken haast één. 

Achter de façade van dit bijzondere pand schuilt een al even indrukwekkend interieur dat het midden houdt tussen sobere statigheid en warme knusheid. Een historisch waardevol huis, bewoners die weten wat ze willen en een soepele samenwerking met Eiken Project; dé voorwaarden voor een betoverende renovatie.

PROJECT EIKEN PROJECT PQ VO PURE
MEUBELKNOP PQ IN VEROUDERD IJZER (VO, PURE COLLECTIE)

In samenwerking met Eiken Project en Landelijk Wonen

Fotografie: Willem van Puyenbroeck 

Stuur een berichtje

Een vraag ?
Stuur een berichtje


TOP